On i njegov doručak

Tekstovi tipa „procenite ga/je po gestovima/osmehu/garderobi/čemu god“ popularni su u izvesnoj meri, naravno, ne kao uputstvo kome ćete slepo verovati, već kao razbibriga. Jedan od mogućih načina procene vašeg muškarca jeste i njegov uobičajeni izbor doručka.
On voli izdašan doručak: jaja sa sirom i šunkom su njegov omiljeni izbor. Ovakav muškarac je predusretljiv i uravnotežen partner. Porodica mu je veoma bitna, prijatan je sagovornik i dobar domaćin. Veoma ceni kada ga partnerka bodri i podržava.
Nema vremena za doručak: najčešće popije samo kafu, po mogućnosti espreso. Uvek nekud juri, i to mu prija. Voli putovanja, žurke, lude zabave, ništa od toga mu nije prenaporno, dokle god je u pokretu. On ne voli duge razgovore o vezi, a osvojiti ga možete bez mnogo reči, samo ako ne komplikujete. S njim u vezi nikad nije dosadno.
On voli musli: dan će najradije započeti činijom muslija i sokom od sveže ceđene pomorandže. Ovakav muškarac veoma pazi na zdravlje, mada nije opterećen njime. Uživa u životu, voli prirodu, duge šetnje i duge razgovore (većina tih razgovora je o smislu života, suštinskom stanju u svetu i slično – njega ne zanimaju trivijalne priče o tome ko je kad kome i šta). Ponekad gubi dodir s realnošću. Idealan je za zajedničko sanjarenje.
Ljubitelj švedskog stola: na njegovom tanjiru može se naći sve i svašta, on zaista uživa u jelu i u raznovrsnoj ishrani. Skoro uvek uspeva da ostane pozitivan i opušten, ne dopušta da ga uzdrmaju svakodnevni problemi. Sklon je tome da partnerku razmazi. Na njega je moguće osloniti se i uz to se odlično zabaviti.
On voli marmeladu: obožava da započne dan slatkim. Može da deluje pomalo dosadno – on uvek voli isto – ali dobra strana je to što je veoma veran svojoj partnerki. Nije sklon eksperimentisanju, i kada pronađe ono što mu se dopada, toga se i drži.
Danas kroasan, sutra bavarsko pecivo, sledećeg dana egzotično voće… On kao da unapred zna šta će biti u trendu, kako što se hrane tiče, tako i svega ostalog, i to pomno sledi. Pomodar je i uživa u promenama, nažalost, takav je i u vezama. S njim se može zajednički uživati u hrani, ako i vi volite „in“ internacionalne poslastice, ali to zadovoljstvo je kratkog daha – samo dok mu ne dosadite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.