On i njene cipele

Veliki broj žena mnogo voli cipele, i mnogim muškarcima je to poznato. Muškarcima nije nešto posebno stalo do cipela, niti razumeju tu žensku ljubav, ali svakom inteligentnom muškarcu koji je video da njegova draga ima 50 pari cipela biće jasno da se radi o nečemu njoj važnom, pa će joj nekad i dati kompliment u vezi s cipelama.
Ono što neke dame neće znati, onda kada joj on kaže nešto lepo o njenim cipelama, jeste to da njega za njene cipele kao takve uopšte nije briga. Osim ako profesionalno nema veze s cipelama, ili su mu cipele i ženska stopala u cipelama fetiš, njemu ama baš ništa ne znači izgled obuće na njenim nogama. Međutim, želi da joj da kompliment i, ako je pametan, odabraće kompliment za koji može da pretpostavi da bi se njoj dopao (takođe, ako je pametan, znaće da nije dobra ideja da dami koju još uvek ne poznaje dovoljno dobro niti je s njom intiman kaže da ima fenomenalne grudi ili neverovatno seksi guzu).
Nije da će on misliti da su vaše omiljene cipele ružne. Neće. Može da misli i da su to vrlo lepe cipele i da izgledaju kvalitetno. Ipak, neće mu biti značajne – možete li da zamislite muškarca da kasnije priča prijatelju da je na vama prvo primetio vaše cipele i da je po njima znao da ste vi prava žena za njega? Neće svaki muškarac prvo primetiti grudi ili guzu, ima ih i koji prvo primete oči, noge, lice, osmeh, figuru, kosu, način na koji se dama kreće… Mnogo je toga što mu može prvo pasti u oči, ali šanse da to budu baš cipele su zaista minimalne.
Jedino u vezi s cipelama što će veliki broj muškaraca primetiti jesu visoke potpetice, ali i to nema mnogo veze sa samim cipelama, već s time kako stopala lepo izgledaju u takvoj obući, kako izgledaju noge, kako se držanje žene menja… Same cipele tu nisu ni najmanje bitne.
Sve navedeno ne znači da dame treba da prestanu da vole cipele i da uživaju u njima. Ionako ih kupuju prvenstveno zato što se dopadaju njima, zato što one ne mogu da im odole, a ne zbog toga da bi privukle muškarce. Samo smo mislili da bi vam moglo biti zanimljivo da znate koliko njemu zaista znače vaše cipele, čak i kada vam kaže da su lepe. Vrlo, vrlo malo. Značite mu vi, inače se ne bi trudio da smišlja kompliment koji bi vam se dopao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.