U trendu

On i ona u krevetu – tipologija (2)

Juče smo pisali o nekim muškim i ženskim tipovima u krevetu. Danas nastavljamo (i završavamo) – kao i jučerašnjem tekstu, i današnjem je svrha da zabavi i razonodi, nikako da nekog uvredi ili da bude preozbiljno shvaćen.
Večiti tinejdžeri i večite tinejdžerke: njihova ideja predigre je dugotrajno ljubljenje i malo ‘vatanja na kauču ispred televizora, koje povremeno prekidaju da bi bacili pogled kad njihov tim da gol, kad ide spot njihove omiljene zvezde za kojom uzdišu ili neka dramatičnija scena omiljene serije. Povremeno prekinu i da bi nekome poslali detinjastu SMS poruku. Nakon nekoliko sati, premeste se u spavaću sobu – muškarci da bi smesta zaspali (ili, u nekim prilikama, da bi se upustili u seks koji traje nekoliko sekundi, pa posle toga padnu u san pravednika), žene da bi vam rekle da samo hoće da se maze i da još uvek nisu spremne za seks.
Pozeri (poznati i kao „narcisi“) i pozerke („top-modeli“): njihova spavaća soba je najčešće prepuna ogledala, tako da sebe mogu da vide i da se sebi dive u svim mogućim položajima. U seksu im je glavno da zauzmu svaku moguću pozu za koju smatraju da u njoj izgledaju dobro. Seks s njima može prilično da potraje, jer su obuzeti posmatranjem sebe. Momentalno stižu do orgazma ako im kažete da su najlepši s kojima ste ikada bili.
Ultrabrzi: u ovoj grupi ima više muškaraca, ali nađe se i poneka žena. Oni do orgazma stižu jako brzo, maltene tom brzinom da vam se ne isplati ni da se svlačite. Uglavnom se nakon seksa blaženo protegnu i padnu u san. Ovakvi partneri ili partnerke zgodni su ako vam je seks nešto što samo odrađujete i u čemu nimalo ne uživate – ostaje vam puno vremena za sve čime biste inače želeli da se bavite.
„Kreativci“ (i dame i gospoda): u strahu da seks ne postane dosadan, konstantno će želeti da isprobavaju sve moguće i nemoguće „fore“ iz filmova, časopisa, knjiga… Biće iskreno iznenađeni ako vam se neka od tih ideja ne dopadne, a ako još i odbijete da nešto što predlože isprobate, smatraće vas konzervativnim, primitivnim, zaostalim… Pošto će vas veliki broj njihovih ideja prilično isprepadati, poželećete da pobegnete od njih – i to ćete najverovatnije i učiniti, dok će za vama odjekivati njihove uvrede.
„Školarci“ (muški i ženski): nema tog udžbenika ili priručnika o seksu koje nisu pročitali. Sve znaju: i koliko na bilo kom milimetru vašeg tela ima nervnih završetaka, koji su delovi tela najčešće najosetljiviji, i kako se prilazi kome, i kojim redom bi šta trebalo raditi da zadovoljstvo bude maksimalno… Predigra s njima traje veoma dugo i, kao i „glavna stvar“, praćena je gomilom pitanja i potpitanja – da li je to u redu, da li vam prija, želite li malo jače ili malo slabije, iz malo drugačijeg ugla… ‘Ladno možete da ih zamislite kako o svemu hvataju beleške, da bi ih kasnije proučili i došli do nove, još uspešnije, formule. Tako u beskraj, dok se vi osećate kao laboratorijski primerak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)