U trendu

On je savršen i oženjen

On je divan, savršen, sutra biste mogli da se udate za njega, samo da nije već oženjen! Šta radite u toj vezi i kako ste se tu našli? Da li uopšte znate u šta ste upali i koliko će to problema doneti?

Znate da je to sve pogrešno, da tako nešto vama ne može da se desi, ali stvar je takva kakva je. Dovoljno ste prisebni (barem tako mislite) da znate da tu ne može biti ničeg ozbiljnog, da se vi nećete zaljubiti u njega i da ćete izlaziti i upoznavati nove ljude. Sloboda vam prija i gledate na njega, na g. Savršenog, kao na provod dok se ne pojavi onaj pravi. Ne smete sebi da priznate da je ON taj pravi. Panika i tuga vladaju vama. Šta uraditi?

Neke osnovne stvari. On je već „nečiji“ muškarac. On nije vaš, niti će to biti. Nemojte otimati čoveka druge žene (ma kakva njegova priča bila u vezi sa tim brakom). Trudite se da sve ostane platonski, barem onoliko koliko to možete da izdržite. To što vam se on čini najšarmantnijim, neodoljivim i najboljim, samo je zbog toga što ga malo viđate. Opšte je poznato da što ga manje viđate, više ćete ga se uželeti, više će vam biti potreban, i čak ćete i maštati o njemu. Tužna činjenica je da on, za vas, nikada dovoljno vremena neće imati, i zašto onda mučiti sebe?

Pored toliko slobodnih muškaraca vi ste našli zauzetog? Da li zbog toga što mislite da on više vredi, ili zbog toga što je „zabranjen“ pa samim tim i primamljiviji, ili zbog nečeg drugog – tek nijedan razlog nije dovoljno dobar. Kako god da okrenete, kakav god kraj da zamislite, vi ćete ostati povređeni. Zar stvarno mislite da će on rizikovati svoj brak i vezu sa osobom s kojom je dugo radi vas?

Samo u 1% slučajeva muškarac ostavi svoju suprugu da bi bio sa ljubavnicom. Svi ostali vole da sede na dvema stolicama, da mešaju dva sveta – uživaju u sigurnosti koju im pružaju supruge i u uzbuđenju koje im ljubavnice pružaju. Uvek će uzimati samo najbolje od oba sveta. Zar želite da budete večno druga? Ili ćete biti prva i jedina, ili može da zaboravi na vas. Zaslužujete mnogo bolje. Popričajte sa nekom prijateljicom i videćete da je tako, ispričajte joj celu priču i biće vam lakše, a njen savet će biti sličan ovome tekstu. Ne gubite vreme sa oženjenim muškarcem, nije toga vredan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar