On je super – ne dajte ga! (1)

Kako proceniti muškarca s kojim već neko vreme izlazite? Mnoge žene imaju sopstvene metode, neke bolje, neke lošije. Opet, mnoge su i nesigurne – da li je njihov metod procene dobar (pod pretpostavkom da uopšte imaju neki metod)? Ako ste i vi među ne baš najsigurnijim damama, evo nekih pokazatelja da izlazite s muškarcem koji je stvarno super prema vama – super u toj meri da spada u „ne ispuštaj ga“ kategoriju.

Vi ste u provodu s drugaricama i on to zna. Zna i da kad izlazite s drugaricama, ne želite da vas on svaki čas zivka; volite vi da mu čujete glas, makar i da samo malo proćaskate o nebitnim stvarima, ali kada ste s drugaricama, volite da se posvetite njima (plus i ne volite ideju da vas on kontroliše i da proverava s kim ste i gde ste). Niste sigurne da li je on svestan svega navedenog, ali kad izađete s drugaricama, nikad vas ne zivka na telefon. Ura! Zvaćete vi njega kad se vratite kući.

U nekom trenutku ste se izvikali na njega, bez njegove krivice (predmenstrualni sindrom, loš dan na poslu?) i on je praktično izleteo iz vašeg stana. Međutim, pre toga vam je doneo kolače ili čokoladu i iznajmio vam DVD s vašim omiljenim filmom.

Spremili ste previše ljuto ili previše slano jelo, ili ste već s nekim sastojkom preterali. Ipak, on tvrdi da je jelo odlično, iako uz njega popije dva litra vode ili mu od ljutine jela sve vreme suze oči (ako ste već dugo u vezi, onda zna da nije nikakav problem ako vam kaže da ste s nečim preterali).

Ima sličan problem kao i vi: recimo, ne može da spreči sebe da se ne nasmeje ili da se bar ne smeška u situacijama kad „nikom normalnom“ nije do smeha. I tu se odlično razumete i bez progovorene reči – znate da na isti način izlazite na kraj s tom vrstom stresne situacije i da se ne radi o nepriličnom ponašanju niti o nedostatku vaspitanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.