On priča o seksu u javnosti!

Poznato je da muškarci vole da se pohvale pred svojim društvom (zapravo, ne samo muškarci, i žene to rade, samo se hvale drugim stvarima). Ono što može da izludi žene jeste kad on pred drugarima priča o detaljima iz spavaće sobe.

Muškarcima koji to rade ne pada na pamet da bi tako mogli da povrede svoju partnerku. Kao prvo, takve priče će pričati onda kad malo popiju, pa im pamet i neće raditi baš najbolje. Kao drugo, veći deo tih priča (ako ne i kompletna priča) biće pohvalan, jer će želeti da se „šire“ time da su sa superženskom. A ono što ne bude pohvalno biće izrečeno kroz šalu, jer će malo koji muškarac hteti da priča o tome da mu je seks na ovaj ili onaj način neuspešan.

E sad, žene ne mogu da smisle takve priče, jer žele da ono što se dešava u spavaćoj sobi ostane privatno (ili barem da one imaju ekskluzivno pravo da pričaju o tome, i to samo svojim prijateljicama). Najčešća ženska reakcija kad njihov dragi popije i počne sa ovakvim pričama jeste da besno reaguju – a to je greška. Onda se i on nakostreši, u odbrani (napad je najbolja odbrana), a niko ne želi da ćaska sa parom koji se svađa, niti da bude u njihovom društvu.

Drage naše dame, umesto da se razbesnite, postupite više damski, elegantno. Promenite temu, to je mnogo efikasnije – odaberite nešto što bi trebalo da bude interesantno njegovim ortacima i pričajte o tome. A kasnije, kada ostanete nasamo sa svojim dragim, objasnite mu zašto vas njegovo ponašanje povređuje. Najbolje je da to učinite bez ljutnje, inače će on odmah skočiti da se brani. S druge strane, pazite da se ne smešite dok mu objašnjavate u čemu je problem – tada će pomisliti da vi to zapravo ne mislite baš ozbiljno, da to nije nešto do čega vam je preterano stalo.

Uz malo mira, staloženosti i strpljenja, i ova neprijatnost se može razrešiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.