U trendu

On vas večito zove pogrešnim imenom

Upoznale ste novog muškarca, deluje zanimljivo, vrlo je očigledno da se i on interesuje za vas, izašli ste nekoliko puta. Stvari su dospele i do seksa. Spavali ste nekoliko puta. Veza vam ne izgleda loše – ništa fenomenalno, ali nije ni loše – samo vas jedna stvar prilično iritira: on nikako da vam upamti ime. Večito vas zove pogrešnim imenom (bilo da je stalno u pitanju isto ime ili svaki put neko drugo). Niste sigurne šta da mislite o tome, treba li zbog toga da se zabrinete ili ne.

On se, naravno, svaki put „vadi“, samo što ta vađenja baš i nisu uverljiva. Kao, baš je tada pomislio na mamu (koju mnogo voli), ili se tako zvala njegova pokojna baba (koju je takođe mnogo voleo i čije mu se ime dopada)… Ako je duže vremena bio u vezi s nekom devojkom, pa mu se jednom ili eventualno dvaput omakne da vas nazove njenim imenom, to je jedno (i nije ništa tragično niti ozbiljan problem – takva omaška može se svakome desiti, naročito ako vas nazove imenom svoje prve ljubavi), ali ako vas stalno naziva pogrešnim imenom, to je definitivno znak za uzbunu.

Naime, muškarac koji se tako ponaša je egocentričan. Okrenut je samo sopstvenom zadovoljstvu, a kad je bilo šta drugo u pitanju, nedovoljno je koncentrisan i nezainteresovan je. Za njega vi niste osoba sa sopstvenim identitetom – vi ste samo još jedna „recka“.

U suštini, on je veoma nesiguran i stalno pokušava da se dokaže i da potvrdi svoju muškost – brojem devojaka koje je uspeo da odvede u krevet. Neke žene bi na ovo „nesiguran“ reagovale sa „jao, jadničak, ja ću mu pomoći i promeniti ga“ – ali muškarac koji nikako ime da vam zapamti ne želi pomoć, a još manje želi da se menja. On želi da ga smatrate za fenomenalnog frajera koji je savršenstvo živo baš takav kakav je.

Šta s takvim? Ama baš ništa. Nađite nekog drugog, nekoga kome nećete biti samo još jedna recka na zidu, a na ovakvog bez ikakve griže savesti zaboravite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.