On vas voli – bez suvišnog teksta

U vezi ste već neko vreme i verujete da vas vaš partner voli. Samo, on to ne govori baš često – a vama bi prijala uveravanja. Uvaravanja vam nisu potrebna zato što sumnjate, nego zato što je prijatno čuti lepe reči od partnera, a najlepše je, svakako, čuti da vas on voli. Ako vas vaš partner voli, vrlo je verovatno da vam on pruža i svakodnevna uveravanja u to – ne verbalna, ali svejedno sigurne znake da mu je jako stalo do vas. Evo nekih od mogućih načina da vam pokaže šta prema vama oseća.
Recimo, redovno vam kupuje vaše omiljene čokoladice, i to bez ikakvog podsećanja s vaše strane i bez nekog posebnog povoda kao što su godišnjica, rođendan i slično. Isto bez povoda, povremeno vam poklanja cveće ili interesantne poklončiće.
Ako kasni, uvek vam to javi telefonom ili SMS-om, makar kasnio i pet minuta. Kada se nađete s njim, obavezno isključuje telefon, da vas niko ne bi uznemiravao.
Ne traži od vas da mu "podnesete raport" o svojim aktivnostima tog dana. Kada mu saopštite da ste unapređeni, vest o tome će putem mejla dospeti do svih njegovih prijatelja, a ako se redovno pojavljuje na nekom od foruma na Internetu ili na Fejsbuku, to će i tamo da objavi i ponosno da se zahvaljuje na čestitkama.
Ma kakav da je kad je samo sa svojim prijateljima, pred vama se ne ponaša kao "mačo tip", niti vam prepričava sočne detalje o svojim koleginicama. Kada izađete s prijateljima i kasno se vratite, a obećali ste da nećete dugo, ne prigovara vam zbog toga – drago mu je da ste se lepo proveli.
Možda se ne seća svakog detalja s vašeg prvog sastanka – ali odlično pamti kako se tada osećao.
Da ne bude zabune: ako ne primećujete sve ove detalje u ponašanju svog dragog, to ne znači da vas on ne voli. Ovo su ionako bili samo neki od mogućih načina da vam muškarac bez mnogo reči pokaže da vas voli. Tih mogućih načina ima mnogo više, a koje će koji muškarac upotrebiti zaista je individualno. Na vama je samo da naučite da prepoznate sve načine na koje vam vaš partner govori "volim te". Sasvim sigurno, ima ih puno – ovih koje smo mi naveli, ili nekih drugih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.