U trendu

Oni i depilacija ženske intimne regije

Kada se opredele za depilaciju intimne regije (brazilsku depilaciju, razne „sličice“ i slično), žene to u principu rade jer se tako osećaju čistije – a često i više seksi. Odnos muškaraca prema depiliranoj intimnoj regiji kod žene prilično varira.
Ima muškaraca koji smatraju da je veoma seksi ako žena ukloni sve malje iz pubične regije (takozvana Holivud ili „Skini mi sve!“ depilacija), da to pokazuje da je žena čista i da im je „pripremljen put“ za oralne aktivnosti. S druge strane, ima i muškaraca kojima potpun nedostatak pubičnih malja nije privlačan uopšte; neki se zapitaju da nisu nešto promašili, a neki imaju utisak da vode ljubav ne sa ženom, već s devojčicom u pretpubertetu, i taj osećaj im se nimalo ne dopada.
Što se različitih „frizurica“ tiče, bilo da se radi o brazilskoj depilaciji, ili nekim figuricama (srce, munjica i slično), neki muškarci smatraju da je seksi što se žena tako poigrala svojom intimnom regijom, neki su ravnodušni prema tome, a nekima je pravljenje nekog posebnog oblika od pubičnih malja jednostavno smešno. U principu, ono što je većini muškaraca (što, naravno, ne mora da se odnosi na muškarca s kojim ste u ovom trenutku) najprivlačnije jesu izdepilirane prepone i uredna intimna regija – veliki je broj muškaraca kojima se dopada da su pubične malje skraćene, naravno ne toliko da bockaju, ali dovoljno da daju uredan izgled i da njima pružanje oralnog seksa partnerki bude lakše.
Da nas neka dama ne bi pogrešno razumela: ovaj tekst nema „ošišajte se dole onako kako vaš dragi hoće“ svrhu. Žena ima puno pravo da sa svojom intimnom regijom uradi ono što hoće, a moglo bi da joj bude zanimljivo da zna kako muškarci u principu reaguju na takve stvari (u principu, većina muškaraca i ne reaguje nešto posebno na takve stvari, ne smatraju ih bitnim već samo detaljem).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)