U trendu

Oni vole „jezik do krajnika“ poljupce?

U mnogobrojnim raspravama i tekstovima o seksu često je pitanje „šta muškarci vole“ i „šta žene vole“. Na takva pitanja daju se različiti odgovori, često pod uticajem filmova i ostalih medija – i pri tom se zaboravi da je film umetnička forma, a ne preslikana realnost i da će na filmu, radi upečatljivosti, mnoge stvari biti prikazane preuveličano (da i ne spominjemo to da je sve teže dospeti do današnje publike prezasićene stalnim porukama ovih ili onih medija, pa se i zbog toga stvari preuveličavaju).

Tako se stvore mitovi o tome šta neko voli ili ne voli, mitovi koji mogu imati veze sa realnom situacijom, ali ne moraju. Onda neko prihvati takav mit kao činjenicu – i eto problema u vezi, bar dok se zabuna ne razjasni. Jedan od takvih mitova je i taj da muškarce prosto raspamećuje „jezik do krajnika ili i dublje“ poljubac, po mogućnosti u kombinaciji sa žestokim „rvačkim mečom“ jezika.

Međutim, da li je ta slika realna? Da li muškarce zaista uzbuđuje samo gruba, divljačka igra (jezicima ili čime god)? Pitajte bilo kojeg muškarca i skoro u svim slučajevima odgovor će biti odričan. Muškarci, baš kao i žene, ponekad vole malo grublju igru, ali, opet kao i žene, najveći deo vremena uživaju u nežnosti. Uglavnom sasvim dovoljno grubosti doživljavaju u drugim oblastima života, tako da u intimi sa partnerkom uživaju u nežnosti i opuštenosti i sigurnosti.

Kad je reč o poljubcima, „jezik do krajnika“ im definitivno nije omiljena varijanta, kao ni rvanje jezicima. Većina muškaraca izjašnjava se za nežno ljubljenje, uz blagu upotrebu jezika i zuba. Povremeno dolazi u obzir i nešto jače, ali samo povremeno; lagana, nežna, maštovita igra je muškarcima ipak najprivlačnija – baš kao i ženama.

Što se stalnog žestokog ljubljenja tiče, njega je najbolje ostaviti za „lake“ filmove, serije i literaturu, za one opise u kojima je svaki seks takav da se krevet (a nekad i bliža i dalja okolina) trese i gde je sve preuveličano. Tamo takva akcija i spada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.