U trendu

Opsednut poslom

Dopada vam se neki muškarac, veoma vam se dopada. Ono što je nezgodno u vezi s njim jeste to što je u potpunosti opsednut svojim poslom – pravi radoholičar. Kako vi da se „uglavite“ u njegov pretrpan dnevni raspored? Može li on uopšte da nađe vremena za vas (a jeste zainteresovan za vas)? Očigledno, samo ga zvrcnuti i pozvati da izađe s vama nema baš neku svrhu, jer će vam odgovoriti da je već pretrpan obavezama i da to ne dolazi u obzir. Ipak, pošto vam se stvarno dopada, rešile ste da se potrudite da vam veza s njim uspe – a mi vam dajemo neke predloge kako da to ostvarite.

Glavna stvar je planiranje. Dogovorite se unapred s njim o vremenu koje će posvetiti samo vama – pre nego što počne radna nedelja odredite vreme u toku nedelje koje ćete provesti zajedno. Praktično, to znači da „zakazujete“ kod njega. Tako će on na vreme moći da organizuje druge obaveze.

Neki parovi vole da razviju sopstveni tajni kod; tako možete da mu u toku dana pošaljete mejl seksi sadržine, koji će biti razumljiv samo njemu, i da se nadate da ćete dobiti sličan odgovor. Ipak, obratite pažnju: može se desiti da on ovakvu vrstu mejlova smatra suviše neozbiljnim, tinejdžerskim ili vulgarnim. U tom slučaju bilo bi bolje da mu ne šaljete nikakve „tajne poruke“; povremeni jednostavni SMS tipa „volim te“ ili „nedostaješ mi“ bolje će vam poslužiti.

Kada se dogovarate o mestima za izlazak, obavezno neka to budu mesta gde zaista možete da razgovarate, jer ionako teško da ćete moći da provodite zajedno mnogo vremena. Zato će vam dogovaranje o večeri bolje poslužiti nego ćutanje dok gledate film u bioskopu.

On čak i pre spavanja proverava mejl ili čita poslovni izveštaj? Ne pokušavajte da promenite ovu njegovu naviku, ne bi vam uspelo, a samo biste ga iziritirale – ali se potrudite da sat vremena pre spavanja ili makar pola sata bude samo za vas dvoje.

Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.