U trendu

Osobe koje varaju najviše vole jednu vrstu seksa, koju mnogi izbegavaju

Jedan sajt koji je mreža za povezivanje ljudi koji su u braku i vezi je, među svojim članovima, sproveo anketu,  a rezultati su otkrili da je oralni seks veoma važna stavka među ljudima koji varaju svoje partnere.

Taj „dejting servis“ za „oženjene, udate i one u vezi“ je svojim članovima, ukupno 9.107 njih, postavio pitanje šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa moraće da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 posto žena i 68 posto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo od drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

Većina njih smatra oralni seks veoma važnim delom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 posto žena i 85 posto muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 posto), Britanci (79 posto) i Francuzi (76 posto), dok su među ženama najzastupljenije Špankinje (84 posto), Francuskinje (83 posto) i Britanke (82 posto).

Muški ispitanici iz 10 zemalja (od ukupno 22 zemlje, iz koliko korisnici sajta potiču), su rekli da više vole oralni seks od žena iz tih istih zemalja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)