U trendu

Ostavio vas je jer… (2)

Mnogi su razlozi koji ga mogu navesti da je ostavi. Neki deluju ozbiljno, neki nimalo fer, neki nezrelo… Juče smo naveli neke od razloga zbog kojih (uglavnom mlađi) muškarci ostavljaju svoje partnerke, a danas navodimo još neke.

Razdvojio vas je život. Neko je zbog posla otišao u drugi grad ili državu, ili je na specijalizaciju otišao u drugi grad ili državu. Ili, posao je postao prioritet, ili se dešava nešto drugo što odvlači energiju, tako da je za vezu ne ostane dovoljno. Jasno, ukoliko vam je veza dovoljno bitna, naći će se energija za nju – ali se dešava da vam neke druge stvari ipak budu bitnije.

Oseća se sebično. To jest, želi svoje vreme za sebe, da više radi, gleda fudbal, izlazi na pivo s prijateljima, šta god. U vezi je neophodno deo svog vremena podeliti s voljenom osobom, a može da naiđe period kad mu nije do toga.

Pogrešno je protumačio svoja osećanja. Dešava se, maltene svakom se to nekad desi. Počne da izlazi s nekim, sve deluje super, a nekoliko nedelja kasnije shvati da je u vezu ušao iz pogrešnog razloga, samo da bi bio s nekim, ili nešto slično. I oseti snažnu potrebu da ode, jer nema ničega što ga zaista zadržava.

Nije se dopala njegovim prijateljima ili primarnoj porodici. Ima onih koji bi na ovo rekli: „Pa šta?“, ali nije lako biti s nekim koga vaši prijatelji ili primarna porodica ne mogu da smisle, naročito ako vam je stalo do mišljenja tih ljudi i verujete im – da i ne spominjemo da prijatelji i roditelji nekad zaista ispravno primete da neko nije dobar za vas.

Počeo je da je uzima zdravo za gotovo. U lepim vezama stvari neretko idu sasvim lako, s obe strane. Međutim, ima onih kojima smeta kad sve ide lako, kad osećaju da kao i da ne moraju da se trude. Nema izazova. Ukoliko osećaju da će ona uvek biti tu za njih, neki muškarci ostave takvu partnerku. I to ih kasnije prilično proganja.

Konstantno je bila u lošem raspoloženju. Niko ne očekuje da ona uvek bude vesela, nasmejana, umiljata. Ali, ako je konstantno ljuta, neraspoložena, nervozna, stalno se žali – ko bi hteo da bude s nekim takvim?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.