U trendu

Otkrivamo top 10 muških seks fantazija, broj 10 će svaku ženu zgroziti

O čemu muškarci maštaju? Koje su njihove omiljene seks fantazije?

Otkrivamo 10 top seks fantazija.

1. Seks u troje

Na prvom mestu je naravno seks u troje. Imati u krevetu dva partnera muškarci bi iskušali bar jednom u životu. Koji muškarac ne bi bio sretan u krevetu s dve (ili više) devojaka koje mu „ugađaju“?

2. Dominacija

Seksualna kontrola nad partnerkom i njeno potpuno potčinjavanje nekim muškarcima je ultimativni afrodizijak jer seks u potpunosti prilagođavaju sebi i svojim željama. Njene potrebe nisu bitne. Osećaj moći koji dobijaju u ovoj situaciji je jako opojan i kad jednom probaju, želeće još.

3. Žena šefica

Na drugu stranu, postoje muškarci koji maštaju o potpunom seksualnom potčinjavanju ženi. Najčešće takav seks vole muškarci na visokim pozicijama i s jako odgovornim poslovima. Ovakav oblik intimnosti za njih znači potpuno opuštanje u kojemu se napokon neko za njih brine, a oni ne moraju ni o čemu razmišljati.

4. Vaš filmić

Pornografska industrija bazira se na vizualnom podražaju, a novci koji se tu vrte dokaz su koliko muškarcima to odgovara. Muškarce (44 posto njih) napaljuje da gledaju sebe u akciji, tako da snimanje seksi kućnih videa i nije tako čudno.

5. Gledanje drugih

Gledate puno filmova eksplicitnog sadržaja? Uzbudite se kad vidite par u seksualnom činu? Ne brinite se, čak 63% muškaraca se napali na samu ideju da gledaju seksualni čin, čak se ne moraju ni zamisliti da učestvuju u njemu, već samo da su u blizini i da mu svedoče.

6. U javnosti

Seks na javnom mestu ili pred neznancima je jedna od najčešćih muških maštarija. To je jedna od onih fantazija koje su uvek na vrhu popisa seksualnih želja.

7. Igranje uloga

Ima toliko scenarija, mogućnosti, ideja… Toliko toga što može potpuno zaokupiti muškarca da sama pomisao na partnerku u, na primer odeći medicinske sestre, može biti trenutni afrodizijak.

8. Seks sa strancem

Ovo je češće ženska nego muška fantazija, ali to ne znači da muškarci ne žele osetiti istu strast s potpunom strankinjom, koju nakon toga više nikad neće videti.

9. Ogledala

Muškarci vole vizualnu stimulaciju, zato je striptiz toliko popularan. I na njihovu žalost, tokkom seksa nemaju uvek najbolji pogled na sve što se događa.

10. Deljenje partnera

Nekim muškarcima je jako privlačno deliti partnerku sa drugim muškarcem. Postoji nešto degradirajuće u celoj ideji da on u svojoj fantaziji nije dominantan, jedini i najbolji, pastuvu krevet, što nekima može pričinjavati veliko uzbuđenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)