U trendu

Ova seksualna poza opasna je za muškarce, žene dovodi do vrhunskog uživanja

Oko 90 muškaraca od 18 do 66 godina učestvovalo je u istraživanju o opasnostima seksa.

Časopis „Journal of Impotence Research“ objavio je istraživanje o opasnostima tokom seksa. Naučni rad nije o seksualno prenosivim bolestima, već položajima tokom samog čina koji mogu da dovedu učesnike u opasnost.

Naučnici su učesnike ankete isitivali o svemu, masturbaciji, partnerkama, pa i omiljenim pozama. Bili veoma iznenađeni kada su doznali koja je poza najopasnija. Tačnije, ova poza muškarce dovodi u životnu opasnost, a lepši pol do vrhunskog uživanja!

U ovoj pozi žena diktira ritam što je dobro, ali i – veoma loše!
Naime, istražiavnje je pokazalo se 50 odsto „fraktura“ penisa dogodila u pozi „kaubojka“. To je položaj u kojem muškarac leži na leđima, a žena je odozgo i sama određuje ritam seksualnog akta.

Doktori su objasnili da nije problem samo u tome što žena odlučuje o ritmu, već što, kada se zanese, celom se težinom spušta na muškarca koji, ukoliko oseti nelagodu, ne može da prekine čin! Dakle, ovaj položaj je loš jer se muškarac nalazi u bezizlaznom položaju.

Ne samo fraktura penisa, muškarac može da se ukoči i „odere“ ekstremitete!
Međutim, sve je to ništa u odnosu na još jedan položaj kojim muškarac rizikuje život. Drugi položaj koji muškarca može da dovede do agonije je „dogi stajl“, odnosno „pseća poza“.

U ovom položaju došlo je do 41 odsto fraktura penisa, ali i bolova u krstima i, često, kolenima. Do frakture dolazi zbog grubljeg seksa, a muškarcima se savetuje da vode računa o šta se oslanjaju, kao i da je nikako ne izvode na kolenima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar