U trendu

Ovaj test otkriva SEKSUALNE ZAVISNIKE

Pitate li se nekad da li ste seksualni zavisnik? Doktorka Pam Spur je osmislila test na osnovu koga ćete saznati da li vaša „ljubav“ prema seksu prelazi granice „normalnog“.

Odgovorite na ovih nekoliko pitanja.

Da li seks koristite kao oružje?
Kada u vezi seks koristite kao oružje za ljubomoru ili je to jedini način kojim branite svoju vezu. Imate seks s nekim samo da biste povredili drugu osobu i učinili je ljubomornom.

Da li vam seks pomaže da ublažite negativna osećanja?
Seks je sjajan kada ste pod stresom. Međutim, vi seks posmatrate kao jedini lek i način da se na trenutak opustite i zaboravite na sve. Za vas je seks način bega od surove stvarnosti.

Da li vam seks pomaže da osetite da ste živi?
Kada ste pod nabojem strasti shvate da je vredno živeti. Međutim, posle orgazma se sve vrati na staro. Za vas je seks poput droge, koja vam pruža jedine trenutke zadovoljstva. Jedina smisao života vam je orgazam.

Da li volite rizičan seks?
Kada imate seks s nepoznatom osobom bez kondoma. Kada to radite na mestima na kojima ne bi trebalo. Kada ste toliko opsednuti da ne razmišljate o racionalnim okolnostima i opasnostima.

Da li krijete svoj seksualni život od prijatelja?
Osim, ako niste Samanta, pa volite da govorite o tome, verovatno vas je sramota da pričate šta radite i kako se ponašate kada je vaš seksualni život u pitanju. Ako govorite, iznostite samo neke detalje i to ne zato što vam je neprijatno da pričate o seksu s tom osobom, nego smatrate da to što radite nije u redu.

Da li trošite više novca nego što imate?
Spremni ste da date i poslednji dinar zarad seksa. Pritom se ne misli samo na prostituciju, nego kada ste spremni zbog toga da odete na skupu večeru ili da kupite skup poklon, uradite šta god samo, radi seksa, a to vas finansijski mnogo košta.

Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, možda bi trebalo da posetite psihologa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.