U trendu

Ove 3 fenomenalne poze u seksu SIGURNO još niste probali

Pokažite partneru da vam je stalo da oboje uživate. Unesite malo nove energije kroz seks poze koje će vas dovesti do maksimalnog uživanja. Ovo su tri poze koje sigurno niste isprobali, a trebalo bi…

1. Žensko sedlo

Ovo je varijanta čuvene „kaubojke“, ali priznajte – nikada se niste dosetili da je izvedete na ovaj način. Žena ne treba da sedi okrenuta licem prema muškarcu, ali ne leđima. Prilikom izvođenja „ženskog sedla“ partnerka treba da sedne bočno na muškarca, tako da su joj noge okrenute u stranu u koju gleda, a da muškarac može da je gleda iz profila.

2. Bečka školjka

Ovaj položaj zahteva da žena bude prilično gipka i elastična, ali upućeni kažu da se isplati. Žena treba da legne na leđa, pa da podigne noge ka unazad u vazduhu što je moguće više. U najboljem slučaju stopala treba da joj budu pored ili iza glave. Na ovaj način muškarac može da prodre jako duboko i pruži oboma neviđeni užitak, piše Blic Žena.

3. Leteći oslonac

U ovom položaju potrebno je da muškarac legne na leđa, a žena stomakom na njega, ali naopačke – njene noge treba da idu u smeru njegove glave. Ovako dolazi do neobičnog ugla za penetraciju, ali oprez! Budite pažljivi da ne povredite penis partneru, s obzirom da se isti prilično savije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.