U trendu

Ove 3 stvari NE SMETE da radite kad se zaljubite

Nema lepšeg osećanja od zaljubljenosti, sve deluje sjajno, a život posmatrate kroz ružičaste naočare.

Međutim, psihoterapeut Džon Ginter tvrdi da je ova faza veze veoma opasna i da postoje stvari koje nikako ne smemo da radimo dok smo zaljubljeni.

On upozorava da neki naši pogrešni postupci mogu da budu ključni za budućnost veze.

Ginterov navodi tri stvari koje su “zabranjene” u ovoj fazi veze, a njegov video koji je objavio na Tik Toku je postao viralan sa više od pet miliona pregleda.

Prvi savet: Ne, niste zaljubljeni!
Ma koliko da ste ubeđeni da ste zaljubljeni do ušiju, nije baš tako. Prvo je preporučljivo da saznate sve one iritantne stvari o svom partneru. A ako vam ne smetaju njegove loše navike, i vi ste i dalje zajedno, onda ga stvarno volite.

Drugi savet: Ne žurite!
Bez obzira što je sasvim normalno da želite da se viđate svaki dan, dajte sebi ali i svom partneru vremena i prostora. Ginter napominje da na umu imate činjenicu da oni koji brzo ulete u vezu, obično i brzo raskidaju.

Treći savet: Ne donosite velike odluke preko noći!
Iako vam možda deluje kao sjajna ideja da se preselite kod partnera ili napustite fakultet zbog njega, Ginter apeluje da pričekate sa donošenjem važnih odluka, bar dok malo bolje ne upoznate partnera. Takođe, ako vaš partner već na početku veze insistira na velikim zajedničkim obavezama, to biste morali da shvatite kao znak upozorenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)