U trendu

Nikako ne radite ove 3 stvari pre seksa, upropastićete uživanje

Neke stvari koje možda i nesvesno radite mogu da pokvare strastveni trenutak u seksu i učine da se osećate loše. Nije reč samo o komunikaciji među partnerima, pogrešno izgovorenim rečima, već o navikama koje mogu da imaju neželjene posledice po naše zdravlje.

Kako prenose mediji, mnogi ovo često rade, ne bi trebalo:

Antihistaminici
U periodu alergija, često posežemo za antihistaminicima koji nam ublažavaju alergijske reakcije ili prehlade, ali oni za naše telo rade i nešto drugo: opuštaju ga i čine nas umornijim. Ovi lekovi će pomoći našem nosu, ali to nije jedina stvar koju će „isušiti“. Oni gotovo da deluju i kao antilubrikant, što ženi može pokvariti užitaki onemogućiti postizanje orgazma.

Odlazak u toalet
Ne odlažite odlazak u toalet i ne trpite ukoliko imate nagon za tim. Bešika je smeštena blizu vagine i nećete biti opušteni jer ćete osećati pritisak. S druge strane, ako je mokraćni kanal pun tečnosti i opterećen, postoji opasnost od upale bešike. Postoji i opasnost od infekcije urinarnog trakta, a ako ste im inače skloni, bolje je otići u toalet pre i posle odnosa.

Brijanje
Mnoge žene (i muškarci) briju se ili depiliraju tik pre odnosa, a to područje oko prepona izloženo je trenju, ali i znojenju. Koža vam se može upaliti kao posledica iritacije. Najbolje je rešiti se suvišnih dlačica dan ranije,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.