U trendu

Ove muške greške su najčešći razlozi zbog kojih žene imaju ljubavnika, 1. je baš šokantna

Ponekad krevet, koji bi trebalo biti poligon zadovoljstva, za neke žene postaje noćna mora. Da biste ga deleli sa njom u „zdravlju i veselju“, proverite pre toga da ne pravite neke od kobnih grešaka za vašu vezu ili brak.

1. Ne skidate čarape tokom seksa – ovo može je učiniti vrlo frustriranom, a i time pokazujete da vam nije dovoljno stalo več „to“ obavljate, onako, usput.

2. Gledate telefon tokom seksa – vama u ovom slučaju zaista nije stalošć, ako je drugačije, obratite se svom lekaru ili farmaceutu…

3. Prljavi razgovor – hm… ovo bi mogao biti mač sa dve oštrice. Ako ste maher i Kazanova, onda prljave priče tokom seksa mogu začiniti sam odnos, ali u suprotnom, posledice mogu biti nesagledive.

4. Bez predigre – ni slučajno! Krečenje bez gletovanja ne ide, posebno ako zidovi nisu nivelisani. Ovo „grebanje na suvo“ može samo izazvati efekat da vas nikada više ne poželi.

5. Isto vreme, isto mesto – ova rutina bi i ronioca udavila, ako ne želite da vam se partnerka nađe u drugom krevetu, pod hitno uključite kreativnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)