U trendu

Ove seks poze čine čuda za one sa malim penisom, uradite ovo i svaka žena imaće seks za pamćenje

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu dostići veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci

Muškarci koji nisu prirodno obdareni centimetrima tamo gde se to posebno računa često veruju da ne mogu zadovoljiti ženu, što ih može dovesti do problema u seksualnom životu. Ali, ako je priroda podbacila, to ne znači da ne možete ostvariti velike uspehe na muško-ženskom polju. Prvo retki su oni koji ne mogu da dostignu erekciju koja bi zadovoljila svaku ženu, a osim toga – postoje veštine koje su puno korisnije od same veličine za to da oba partnera dožive eksploziju u krevetu. 

Bitno je samo poraditi na tim veštinama, odnosno redovno trenirati, kaže  Amy Boyaijan, saosnivači i direktorka kompanije za seksualni wellness, koja se bavi edukacijom partnera za postizanje užitka u seksu.

–  Dobar seks je stvar komunikacije, poverenja, prihvatanja stvari kakve jesu i korišćenja svega onog što vi i partner imate, a što vas može dovesti do vrhunca, dodaje.

Evo nekoliko saveta o tehnikama i pozama koje su ona i kolege iz branše ponudili muškarcima koji misle da su ‘zakinuti’ kad je reč o veličini:

Poza spojene kašike
Kad žena leži na boku, a muškarac je priljubljen uz njena leđa, bokove i zadnjicu, to podstiče snažan osećaj povezanosti. Osim toga, tako se smanjuje razmak između muškog i ženskog polnog organa, koji bi doveo do toga da mali primerak deluje još manje. A slobodne muške ruke bez pardona mogu prošetati preko grudi, stomaka i stimulisati ženin klitoris, što dodatno povećava zadovoljstvo.

Dobra stara doggy poza 
Kad muškarac priđe partnerki iza leđa i upravlja ‘uzdama’, to mu omogućava dublju penetraciju, dok žena naginjanjem prema napred ili povlačenjem prema nazad može kontrolisati brzinu, ugao i dubinu pritiska.

Dodatna prednost je u mogućnosti da žena zavrti guzom, tvrde stručnjaci, a lepoti odnosa moglo bi doprineti i to da okrenete glave u stranu kako bi bio moguć i kontakt očima. Pružite li ruke i njima obuhvatite ženine grudi, ili se primite stimulacije klitorisa, dojam će biti još bolji.

Okrenuta jahačica 
U ovom slučaju žena partneru treba da sedne u krilo, ali okrenuta njemu leđima, s nogama koje su što bliže priljubljene uz telo, jer to omogućava stiskanje vagine. To će omogućiti da bolje osetite partnera.

Poza ženi daje više mogućnosti da kontroliše brzinu i dubinu penetracije, a ako sve to ne pomaže, potpomozite se – jastukom. Treba ga podmetnuti pod muškarčevu zadnjicu, kako bi ključan deo tela bio malo podignut.

Oralni seks
Većina žena koje pružaju oralni seks složiće se da je to ugodnije s partnerima koji nisu preterano obdareni. Naime, manje se treba koncentrisati na to da izbegne gušenje, pa se može više posvetiti tome kako da partneru pruži veći užitak.

Imajte na umu da je i s alatom manjeg formata važno dobro ga navlažiti, kako bi akcija bila ugodnija, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.