U trendu

Ove stvari izbegavajte pod čaršafima: U sekundi ćete partneru ugasiti želju za vrelom akcijom

Nije tajna da se muškarci brzo i lako uzbude, ali koliko god se jači pol brzo uzbudi još brže može i da se ohladi i izgubi želju za seksom.

Za seks postoje teme koje treba da zaobilazite u širokom luku ukoliko želite da imate vrelu akciju pod čaršafima, ističu stručnjaci.

Otkrivamo 12 stvari koje će u sekundi ugasiti želju za akcijom kod muškarca.

Muškarci se brzo napale ali i još brže ohlade. Šta je to što ih odmah ohladi?

1. Pričanje o novcu. Svako pominjanje para, a posebno finansijskih problema u krevetu ne samo da će ubiti želju za seksom kod vašeg muškarca, već mnogima i želju za životom.

2. Spominjanje roditelja. Ne preporučuje se da tatu i mamu pominjete pre, tokom ni posle seksa.

3. Upirati prstom na penis u erekciji. Pojedine žene smatraju da je u redu isticati kad muškarac ima erekciju što njima uopšte nije seksi. Još ako je imao neko traumatično iskustvo ili se oseća neprijatno, možete odmah da se pozdravite sa akcijom.

4. Vreme za seks je vreme za uživanje. Nikakvo pominjanje kućnih poslova ili porodičnih problema ne dolazi u obzir.  Takve razgovore sa mužem odložite za neko drugo vreme, a u krevetu se posvetite njegovom i svom uživanju.

5. Pričanje o drugim muškarcima i bivšim momcima, podsticanje ljubomore da bi se muškarac još više napalio sasvim je loša ideja. Definitivno.

6. Stres. Kratko i jasno nema potrebe širiti temu.

7. Nedostatak sna je problem sam po sebi, pa ne očekuje vrelu akciju ako je vaš muškarac neispavan. U takvim trenucima njegova jedina želja je  za krevetom i spavanjem.

8. Ako je muškarac u problemima i nije u mogućnosti da se brine o svojoj porodici teško da će njegova seksualna želja biti na vrhuncu.

9. Razgovor o deci. Nema ništa što muškarca može da uzbudi u razgovoru o deci pa ovu temu zaobiđite.

10. Žena kojoj je neprijatno zbog sopstvenog tela. Njena nesigurnost „preliva“ se i na muškarca pa se može javiti problem sa potencijom. Muškarcima je dovoljno da vide golu ženu i da se uzbude, a vaše sitne nesavršenosti, verujte, on ne primećuje.

11. Plač. Suze i seks jednostavno ne idu zajedno pa bilo kakvo plakanje u krevetu momentalno ubija želju za seksom kod muškaraca.

12. Zapušen nos, kašalj, temperatura jednostavno biti bolestan razlog je da on odustane od akcije. Istini za volju, u takvim trenucima ni ženi nije do seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar