U trendu

Ove zemlje su opsednute seksom: Nikada ne biste pogodili koja je na prvom mestu

Mnogi od nas vole da misle da imamo vruće seksualne živote. Na kraju krajeva – život je prekratak da bi bio dosadan, zar ne?

Ali ispostavilo se da Britanci možda nisu tako razvratni kao što se misli.

To je zato što je nedavna studija, koju je sproveo tim u Slingo, pogledala godišnje pretrage na Google-u svake zemlje kako bi odredila region na svetu koji je najviše opsednut Onlyfans-om.

Takođe je pogledao račune sa najvećom zaradom na svetu.

Iako možda mislite da Britanci vole da budu drski, oni nisu tako visoko rangirani.

Australija je bila zemlja sa najvećim brojem pretraga koje se odnose na OnlyFans kada se računa na 10.000 ljudi, piše sajt Dailystar.

I jasno je da su modeli OnlyFans prilično popularni u ovoj zemlji, jer će neki od njih glumiti u novoj rijaliti TV emisiji pod nazivom „Model Farmers“.

Emisija će pokazati kako modeli OnlyFans menjaju svoje glamurozne živote za iscrpljujuću stvarnost i rade na farmi ovaca u australijskoj divljini.

Na drugom mestu je Finska, sa 6.422 godišnje pretrage na Google-u na 10.000 ljudi za sadržaj koji se odnosi na OnlyFans.

Na trećem mestu su bile SAD, koje su po ukupnom obimu pretrage imale 190,9 miliona godišnjih Google pretraga za OnlyFans.

Međutim, na 10.000 ljudi, ova brojka pada na 5.754 godišnje.

Uprkos tome, SAD imaju najviše finansijskih priliva koje se odnose na OnlyFans, sa najvećim brojem korisnika na svetu i najvećim saobraćajem na sajtu.

Što se tiče Velike Britanije, ona je zauzela sedmo mesto.

Studija je takođe razmatrala korisnike OnlyFans-a sa najvećom zaradom na svetu, a zvanično su potvrđena tri najbolja lica godine.

Prva je bila Black China, koja je zaradila oko 20 miliona dolara.

Sledeća je bila Bela Torn, koja je kući odnela oko 11 miliona dolara, a Cardi B je bila treća sa 9,4 miliona dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar