U trendu

Ovi gestovi govore više od „volim te“

Reči su lepe, ali dela su ipak važnija od njih, čak i kada su u pitanju dve čarobne reči – „volim te“. Ovi gestovi znače nam više od njih.

1. Ostaje uz vas kada ste bolesni

Ne beži iz kuće kod prvog znaka prehlade i gripa u strahu da će se i on zaraziti. Umesto toga kuva vam čaj ili supu i radi sve što je u njegovoj moći kako bi vam bilo bolje i kako biste što pre ozdravili.

2. Obraća pažnju na vaše interese

Možda mu odlazak na izložbu nije najzabavnija stvar na svetu, ali rado će vam ispuniti želju i pogledati je s vama jer zna da vi uživate u tome. To znači da ćete vi sledeći put s njim deliti zadovoljstvo gledanja nekog akcionog filma ili fudbalske utakmice. Upravo je to jedna od tajni uspešne veze – zajedničko uživanje u „pojedinačnim“ interesima.

3. Isto se ponaša i kad je sam sa vama i kad ste u društvu

Žene su često svedoci neočekivanih promena u ponašanju svog partnera kada su u blizini njegovi prijatelji ili porodica. Odjednom se ponaša nedostupno, zanemaruje vas ili zbija glupe šale na vaš račun, a čim se maknete od drugih ljudi, postaje manji od makovg zrna? Pravi muškarac uvek je isti, bez obzira na to da li ste sami ili u društvu. Nema „različite“ ličnosti za druge ljude i prilike.

4. Dodiri i nežnosti za njega nisu samo uvod u seks

Nakon dugog i napornog dana ponekad nam samo treba topli zagrljaj, češkanje po leđima i sve druge male nežnosti bez kojih ne možemo. Muškarac koji zna da ih pruži bez očekivanja strastvenih intimnih trenutaka zarobiće žensko srce.

5. Ne odbija druženja s vašim prijateljima i inicira susrete sa svojim društvom

Osećaj da vas partner skriva od svojih prijatelja ili izbegava vaše, dugoročno može da nanese štetu vezi jer stvara osećaj da niste dovoljno dobri, piše zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar