U trendu

Ovih 5 stvari rade svi parovi koji imaju fantastičan seks, tvrde stručnjaci

Pet stvari rade svi parovi koji imaju odličan seks i ovako mogu da začine stvari u spavaćoj sobi. Ako ste u vezi duže vreme, možda osećate kao da se iskra gasi, ali to ne mora da bude tako, mišljenje je seksualne ekspertkinje Natasije Miler, koja je podelila stvari koje treba da rade svi parovi koji žele da imaju fantastičan seks.

Natasija je podelila savete na društvenim mrežama, a jedan video koji je objavila pregledan je više od šest miliona puta, navodeći i druge pojedince da podele svoja razmišljanja u komentarima.

Njen prvi savet je da svi trebaju razgovarati o seksu s partnerom, dodajući da parovi koji imaju dobar seks pitaju jedno drugo šta vole, šta im se i kada sviđa.

– Ovo bi u početku moglo da vam bude neprijatno ako niste navikli na ovakve razgovore, ali isplatiće se kada sledeći put budete imali seksi trenutke – kaže ona.

Njen sledeći savet je da provedete kvalitetno vreme jedno s drugim i predlaže da odvojite 20 minuta dnevno za maženje.

Dodaje da ovo vreme koje ćete posvetiti jedno drugom stvara veću intimnost, što na kraju dugoročno može dovesti do boljeg seksa.

Prema Miler, za seksualni život svakog para korisno je da se strastveno ljubite i da jedno drugome svaki dan kažete ‘volim te’ i da to stvarno mislite.

Njen najbolji savet je da odredite prioritete i zakažete seks, jer tvrdi da zakazivanje seksa stvara nakupljanje iščekivanja koje se zaista može isplatiti nakon haosa u svakodnevnom životu.

Međutim, neki su se u komentarima usprotivili ovom poslednjem savetu, tvrdeći da kada to zakažete i stigne vreme, akcija se može činiti prisiljenom, piše The Sun.

– Ovo definitivno zavisi od trenutka i ako ne želite, svakako nemojte forsirati. Samo zato što je zakazano ne znači da to morate da uradite – odgovorila im je Miler.

Drugi su se složili s njenim stajalištem.

– Sviđa mi se ideja o rasporedu. Devojka se tako može pripremiti ako želi i osetiće se seksepilnije i spremnije – dodao je jedan.

– U braku sam 35 godina i radimo sve gore navedeno –  dodao je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar