Ovih 5 žena vaša draga nikako ne podnosi

Vašoj dragoj je poznato da u vašem životu postoje još neke žene, što ne znači da joj se ta činjenica dopada. Na neke od ženskih osoba u vašem životu bi mogla da bude i te kako ljubomorna, pa nije loše znati kako da je u tim slučajevima (ako se dese) uverite da nema od čega da strahuje.

1. Lepa koleginica. Vaša draga je svesna da ste s tom seksi koleginicom osam sati dnevno pet dana u nedelji (ili kakvo vam je već radno vreme), i sasvim je normalno da strepi od mogućnosti da bi tu mogla da nastane romansa, ili malo seksa da se oslobodite od stresa izazvanog napornim poslom. Mogla bi da bude dobra ideja da nekom prilikom dovedete dragu na svoje radno mesto, upoznate je s ljudima s kojima radite – uključujući i seksi koleginicu – i obilazak završite kod svog radnog stola, na kome stoji uramljena fotografija voljene osobe. Tim gestom ćete joj pokazati da mislite na nju i kad ste na poslu, kao i da jasno pokazujete da već imate partnerku.

2. Drugarica s fakulteta. S tom ženom ste se družili barem četiri godine – i to četiri godine kada ste se ludirali i izlazili i ko zna na kakav način se ponašali. I ko zna šta je tu sve bilo. Ako se još uvek viđate s društvom sa fakulteta – uključujući i tu drugaricu – ne bi bilo loše da o drugarici pričate kao o nekoj vrsti maskote vašeg društva, kao i da svoju dragu pozovete na bar neka od tih druženja, pa da se na licu mesta uveri da za vas ta žena spada u „ona mi je kao sestra“ kategoriju.

3. Vaša majka. U velikom broju slučajeva može da postoji suparništvo između vaše drage i vaše majke, ili želja voljene osobe da impresionira vašu mamu i pokaže se dostojna njenog najvećeg blaga, to jest vas. Tu bi mogla da bude dobra ideja – pogotovo što je sasvim moguće da i vaša majka želi da impresionira vašu dragu, zbog straha od toga da joj ne preotme njeno najveće blago – da ih uputite na neko prijateljsko druženje, kako bi se bolje upoznale i prestale da strepe jedna od druge.

4. Žene koje znate preko interneta. Verovatno ste u svom profilu naznačili i da ste u vezi. Međutim, vašoj dragoj to verovatno ne razvejava strahove od ko zna kakvih žena koje vi tamo možete sresti.

5. Seksi žena iz teretane. U isto vreme se znojite u teretani kad i ta žena izvajanog tela, proćaskate posle, smejete se, malo zadihani i dobro raspoloženi nakon treninga, ko zna šta se tu može desiti? Ukoliko ta seksi ljubiteljka teretane već ima dečka ili je udata, to bi moglo da umiri strahove vaše drage. Ako nema nikog, mogla bi da bude dobra ideja da se igrate provodadžije i probate da je „smuvate“ s nekim od svojih usamljenih prijatelja i tako pokažete dragoj da vas ta žena ne zanima na taj način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.