Ovih pet stvari žene se najviše plaše u krevetu

Žene nikada nemaju seks samo radi čina, nego zbog potrebe za romantikom, strašću i ljubavi. Postoje stvari kojih se mnoge od njih plaše, a muškarci bi trebalo da znaju koja su pet najčešća straha.

Trudnoća

Mnogi muškarci preferiraju seks bez kondoma, dok se žene se plaše trudnoće. Ukoliko nisu spremne da imaju decu, metoda izvlačenja pre ejakulacije za žene nije prihvatljiva. Mnoge žene takođe ne vole pilule za kontracepciju, pa muškarci nikada ne treba da insistiraju na seksu bez zaštite.

Grubi seks

Pre nego se upuste u takvu vrstu seksa, muškarci treba dobro da upoznaju svoje partnerke. Ukoliko u pogrešno vreme i na pogrešan način koriste pomagala i seksualne igračke, ili pak ne paze šta govore tokom seksa, žena se može uplašiti. Takođe, muškarci svakako ne smeju da oponašaju glumce iz filmova za odrasle.

Seks tokom menstruacije

Iako je za neke žene seks tokom menstruacije prihvatljiv, mnoge od njih se ne osećaju prijatno i sigurno. Neretko se takav seks pretvori u pravu katastrofu, tako da ako vam to ne prija, najbolje je strpeti se nekoliko dana.

Analni seks

Analni seks daje drugačije iskustvo u odnosu na vaginalni. Iako ga parovi sve češće upražnjavaju, ipak se ne preporučuje da muškarci suviše i odjednom insistiraju na analnom seksu jer će time šokirati partnerku. Postoje žene koje analna stimulacija ne uzbuđuje, posebno ako imaju loša iskustva s tim.

Seks bez strasti

Seks bez ljubavi i strasti se događa samo u filmovima za odrasle. Muškarci to mogu učiniti, ali žene ne. „Skakanje“ u krevet bez ljubljenja i predigre će seks učiniti neprijatnim za žene jer one preferiraju ljubav, romantiku i emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.