U trendu

Ovo je FORMULA za privlačenje i zadržavanje partnera!

Uz pomoć od najstarijih i najrasprostranjenijih kineskih feng šui tehnika za aktivaciju ili poboljšanje emotivnog i bračnog života može da privučete i zadržite partnera.

Naime, kako prenosi mondo.rs. ovde ključnu ulogu ima brskvin cvet koji je ovalnog oblika i svojim zlatno-crvenim tonovima je sjajan simbol plodnosti što se manifestira i na polju finansija i na polju ljubavi i na polju potomstva. Sam breskvin cvet ima prelepu ružičasto-crvenu boju s primesama bijele što je simbol iskrene ljubavi i vjernosti.

Inače, koristeći svoj znak u kineskom horoskopu, možete aktivirati pravac breksvinog cveta koji će doneti pozitivne promene u vašem ljubavnom životu, tvrde majstori feng šuija.

Sreću breskvinog cveta Kinezi rado koriste kako bi privukli voljene osobe u svoj život, odnosno dobre prosce za svoje kćeri. Za korištenje ove formule potrebno je prvo poznavati svoj kineski horoskopski znak.

Naime, ako ste rođeni u godinama TIGRA, KONJA ili PSA simbol vaše energije breskvinog cveta bit će ZEC, a strana sveta na kojoj ta energija prevladava biće ISTOK.

Ako ste rođeni u kineskim godinama BIVOLA, PETLA ili ZMIJE, vašu energiju breskvinog cveta predstavlja KONJ, a energija je najjača na JUGU.

Svi rođeni za vrijeme vladavine PACOVA, ZMAJA i MAJMUNA svoju energiju breskvinog cveta naći će na ZAPADU, a simboliše je PETAO.

Rođeni u kineskim znakovima ZECA, KOZE i SVINJE energiju breskvinog cveta imaju predstavljenu kroz simbol PACOVA, a energija se nalazi na SEVERU.

Kada znate ove podatke, dotični sektor (stranu sveta) treba urediti po osnovnim feng shui pravilima. Dobro je da se tu postavi staklena posuda s vodom, pažljivo održavana i uvek čista ili mali akvarijum ili fontana. Dobro je postaviti i vazu sa svežim cvećem.

Zatim postavite jednu ili više lepo dekorisanih figurica ili sliku životinje koja simbolizira vašu energiju breskvinog cveta. Ta slika ili figurica simboliše vašeg budućeg partnera, pa se potrudite da bude dekorisana po vašem ukusu i željama.  Ovdje je važna simbolika vaših želja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.