Ovo NE SMETE raditi u vezi, oteraćete muškaraca

Postoje stvari koje samo muškarci čuju, koje im „šapuću“ – trči glavom bez obzira što dalje!

Moglo bi se pomisliti da je dovoljno da devojka bude zgodna i lepa da bi držala sve konce u rukama i zavela muškarca koji joj se sviđa. Pa, opet ispostavlja se da to nije dovoljno. Postoje sitnice koje neverovatno odbijaju muškarce kada su žene u pitanju. I mada mogu da tolerišu zaista mnogo toga, pojedine stvari ih izvode iz ravnoteže i ne mogu se odupreti pomisli da odu što dalje. Kako ne biste nesvesno odbili muškarca koji vam se dopada, obratite pažnju na redove koji slede.

NASRTLJIVOST NIJE ROMANTIČNA

Pokazivanje zainteresovanosti za muškarca je simpatično, i poželjno ali nasrtljivost je itakako odbojna. Devojke koje se ponašaju previše slobodno i otvoreno se „nabacuju“ muškarcu, obično budu okarakterisane kao – lake i nepoželjne. Suptilni pogled i osmesi – DA, ali sedanje u krilo iz vedra neba – NIKAKO.

UBEDLJIVO KAŠNJENJE

Da, da…znamo žene i kašnjenje. I mada zaista svaki muškarac kog zanimate neće imati ništa protiv da vas sačeka par minuta do pola sata, sve što ide preko toga smatra se nepoštovanjem. Još je gore kada se konačno pojavite, ako se ponašate sasvim normalno bez ikakve griže savesti što vas je on čekao.

STAV LEDENE KRALJICE

Apsolutna suprotnost nametljivici je ledena kraljica. Nedodirljiv stav koji poručuje da se osoba koju zanimate mora dobro potruditi da vas impresionira, neverovatno odbija muški pol. Povrh svega toga veliki broj muškaraca misli da ledene kraljice zapravo nisu vredne truda, i svoju pažnju u 99% slučajeva okreće ka prvoj slobodnoj nasmejanoj devojci.

NEZRELO PONAŠANJE

Pod pretpostavkom da ste daleko od tinejdžerskog doba, ponašanje poput 15 – godišnjakinje je neprihvatljivo. Kikotanje na sav glas, skakutanje i glupiranje u javnosti, neprihvatljivi su ne samo ako želite datu osobu da osvojite, već i što se vas samih tiče. Ponašanje u skladu sa godinama – molim.

FLERTOVANJE SA DRUGIM MUŠKARCIMA

Razmenjivanje pogleda i osmeha sa drugim muškarcima u prostoriji nije ni malo zabavno, i može u velikoj meri da doprinese tome da vam vaš muškarac okrene leđa. Svet odraslih funkcioniše drugačije u odnosu sa svet srednjoškolaca. U njemu je prisutno poštovanje, pre svega prema sebi a zatim i prema osobi kraj sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.