U trendu

Ovo nikako ne radite: 5 stvari koje će uništiti i najbolju vezu

Ubrzani način života preuzima našu svakodnevicu pa nam sve manje vremena ostaje za sebe i najbliže. To se često posebno vidi u ljubavnim vezama pa je portal TOI napravio listu stvari koje mogu narušiti i one najčvršće.

1. Prigovaranje

Ako shvatite da prigovarate na svaku sitnicu, to je pravi alarm. Niko ne voli da bude pored gunđala, naročito ako se radi o osobi s kojom je u vezi. Ako imate nekih drugih problema i nervozni ste, a iskaljujete se na partneru, ona ili on će steći utisak da je razlog vaše nervoze.

Nemojte da vam partner bude vreća za izbacivanje negativne energije i dajte mu/joj prostora; izađite odvojeno i nemojte prigovarati za svaku sitnicu, čak i kada vam se ne čini kao sitnica…

2. Nezainteresovanost

Osobe koje žive za posao mogu se lako naći u vrtlogu napornih dana. Ne dopustite da vam posao postane jedina tačka razgovora sa svojim partnerom, naročito ako se ne radi o nekim kriznim situacijama na poslu kada imate potrebu da to izbacite iz sebe. Ugasite telefon dok ste s partnerom na večeri i ne odgovarajte na mejlove, uzmite neko vreme samo za vas dvoje.

3. Forsiranje braka

Već ste dugo u vezi i samo čekate da vas zaprosi. Već je prošlo dosta vremena i vreme je za prsten, zar ne? Nemojte forsirati ništa, nemojte žuriti u vezi, čak i ako ste na početku veze i jako zaljubljeni, nemojte žuriti upoznavati se s roditeljima. Posebno ne nakon što ste „odradili“ tek koji izlazak.

4. Nepoverenje

Nedostatak poverenja u vezi može biti veliki problem. Ako stalno razbijate glavu gde je, s kim je, šta radi, postaćete sve nervozniji i sa sve više nepoverenja. Temelj svake veze su ljubav i poverenje. Ako se to naruši, veza može krenuti nizbrdo i pre nego što ste stigli da se zapitate „šta se to dogodilo“.

5. Kukanje

Kukanje nije nikome prijatno za slušanje. Ponekad je lako zaboraviti da nismo jedini koji imaju svoje probleme. Ljudi vole da budu okruženi ljudima pozitivnom energijom pa vodite računa o tome idući put kada krenete da se žalite na svaku sitnicu koja vas je taj dan pogodila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar