U trendu

Ovo pitanje baš nikad ne biste smeli da postavite na pravom sastanku

Ekspert za veze Loren Vindl objasnila je grešku na prvom sastanku, koju kako kaže, svi prave, a koja često može da rezultira raspadom odnosa, piše Sun.

„Na prvom smo sastanku svi smo barem jednom upitali potencijalnog partnera šta želi u vezi ili kakav tip osobe traži, a jednom kada smo dobili odgovor, pokušali smo da predstavimo sebe u tom svetlu“, rekla je Vindl.

„Mnogi ljudi tada počinju da se prilagođavaju i budu ono što nisu kako bi se svideli partneru. To bi moglo da se manifestuje na očigledan način, poput farbanja kose ili pokušaja promene oblika tela, iako su fizičke promene ređe. Ono što je verovatnije jeste da će osoba prilagoditi svoju ličnost, svoje hobije, svoje interese“, dodala je.

„Možete se pretvarati da ste neko drugi, ali samo je pitanje vremena kada će se sve urušiti. Nemojte zato ni pitati šta druga osoba želi, samo se pojavite takvi kakvi jeste i znaćete sviđate li im se. Takođe, zapamtite da se ono što se nekome sviđa prilično brzo promeni.“

„Da biste bili istinski cenjeni i voljeni, morate biti potpuno svoji. To je temelj na kojem raste snažna i trajna veza“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.