Ovo su znaci da ste pronašli svoju srodnu dušu: Ta veza nije kao nijedna druga

Ovo su znaci koji će vas uveriti da ste pronašli svoju srodnu dušu. Ovo je veza koja prevazilazi romansu. Veza za koju odmah znate da je ona prava. Osećaj da ste nekoga sasvim uhvatili. Kada prepoznate svoju srodnu dušu u nekome, možete uspostaviti izuzetno duboku vezu sa njim. Ali kako identifikovati ovu osobu?

Ko je srodna duša?

Ova osoba nije samo vaš najbolji prijatelj, ona je mnogo više od toga. Ova osoba vas fizički ne privlači i nemate romantična osećanja prema njoj, ali jednostavno postoji iskra između vas dvoje. Klikne. Prema definiciji objavljenoj u članku na Psychology Today, srodna duša je neko sa kim osećamo snažan osećaj povezanosti, bliskosti, razumevanja i intimnosti, a da nas ta osoba fizički ne privlači. Ideju o platonskoj ljubavi prvi je uveo grčki filozof Platon, čija je teorija bila da ljubav zamenjuje požudu i da je više intelektualna i emocionalna nego romantična ili seksualna.

Koji su znaci da ste pronašli svoju srodnu dušu?

Jaka veza

Kada sretnete svoju srodnu dušu, često doživljavate snažan osećaj doma i neposredne veze.

Međusobno razumevanje

Družeći se sa ovom osobom, dobijate duboko razumevanje koje često prevazilazi reči. Vi ste na istoj talasnoj dužini i skoro možete da čitate misli jedni drugima.

Bezuslovna podrška

Oni su jedan drugom glavni izvor podrške. Podstičete jedni druge kada stvari idu dobro i podržavate jedni druge kada stvari postanu teške.

Zajedničke vrednosti

Na istoj ste strani, posebno kada su u pitanju stvari koje su najvažnije. Zajedničke vrednosti vas zbližavaju.

Prihvatanje

Možete biti ranjivi jedno sa drugim i deliti čak i svoje najdublje i najmračnije misli, znajući da vas vaša srodna duša neće osuđivati.

Bezvremenost

Čak i ako niste u redovnom kontaktu, između vas ostaje jaka veza. Vreme i udaljenost ne mogu uništiti vezu između vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.