U trendu

Ovom delu muškog tela najviše prija ženski dodir, nije ispod struka

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom telu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce
Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi pa se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire
Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na delu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s poljupcima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)