U trendu

Ovu mušku naviku većina žena ne podnosi

Mnogi će reći da su iskrenost i odanost najvažnije u vezi, ali jedna muška osobina, čini se, poprima sve važniju ulogu kako u braku i ozbiljnim vezama, tako i u prolaznim avanturama.

Naime, istraživanje koje je proveo Storage World pokazalo je da čak 61 posto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili celi stan.

Bez obzira da li je reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali drugim važnim životnim navikama.

S druge strane, samo 25 posto muškaraca priznalo je da ne vole da vide neurednu žensku sobu ili stan kao i da to utječe na njihovu uzbuđenost, prenosi Index.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem s partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Stoga, ako primetite da vaša bolja polovina suptilno pokušava da vam kaže da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš pravo vreme da poradite na tome, zbog dobrobiti i budućnosti vaše veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar