U trendu

Pitanja o seksu koja bi muškarci rado postavili ženama, ali se ne usuđuju

Postoji lažno verovanje da muškarci za vreme seksa misle samo na sebe, a zapravo se i te kako zanimaju za ženski pogled na stvar. Ipak, retko će se usuditi da direktno pitaju ono to ih interesuje.

Sigurno i vašeg dragog potajno zanimaju neke od ovih stvari…

Koliko često žene zapravo misle na seks i pre svega u kojim situacijama? 

Pa, ako je verovati istraživanjima Univerziteta Ohajo, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sledeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kada ljušte krastavac, ližu lizalicu… Naravno, sve su to gluposti! Na seks dame mogu misliti uvek i bilo gde – naročito kada ovuliraju.

Kakav je osećaj ženski orgazam?

Dobar, baš dobar! Teško je to objasniti rečima. Možemo reći jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: žene možemo više puta za kratko vreme.

Pali li ih ako muškarac stenje?

Jako zavisi od toga kako. Ako to „stenjanje“ liči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.

Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?

Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski deluje privlačno – čak i ako nema telo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

Da li je OK ako muškarac ne brije međunožje?

Hm, to je opet stvar ukusa. Jedna internet anketa pokazala je da 43 posto žena smatra „grm“ kod muškarca neprivlačnim.

Zašto toliko vole da „budu gore“?

Sasvim jednostavno: zato jer tada preuzimaju kontrolu i mogu se kretati kako im najbolje odgovara.

Kako ćemo otkriti na što se žene zaista pale?

Ako sumnjate – onda pitajte, dragi muškarci! Žene su po prirodi komunikativna bića. Uopšteno važi sledeće: ako gurnu karlicu prema napred, to znači „Dobro je tako, samo napred!“, a ako se povučemo prema nazad, to znači „Ah, bolje nemoj!“.

Koliko je dugačko zapravo kratko?

Što se tiče penisa, ne postoji merenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i tačka! Inače dosta toga zavisi i od oblika, obima i tehnike. Kad je reč o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.