Pitate se kakvi ste u krevetu: Ako radite ovo, budite sigurni da ste dobar ljubavnik

Jeste li se ikada pitali koliko ste dobar ljubavnik i kakav utisak ostavljate u spavaćoj sobi? Iako bi mnogi za sebe rekli da su sjajni u krevetu, njihov partner se možda ne bi složio. Postoje znakovi u karakteristikama ljudi koji to otkrivaju, a evo koji su tačno, piše The Sun.

Osećate se povezano s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, već osećaj povezanosti obe strane ono je što stvari stvarno podiže na viši nivo. Da biste bili dobri u seksu, prvi korak je povezivanje sa svojim partnerom.

Samopouzdani ste

Izgledati samouvereno obično znači da ste dobri u onome što radite, a isto važi i za seks. Ali, to ne znači samo biti siguran u svoje poteze, već imati pozitivnu sliku svog tela i osećati se seksi. Dobar ljubavnik je neko ko nije nesiguran i odvojen od iskustva seksa.

Otvoreni ste za promene

Svi imamo određene stvari koje volimo, a neke radije ne bismo pokušavali. Međutim, dobar ljubavnik često je otvoren za promene i kreativan je u seksu. Vaš je mozak važan koliko i vaše telo kada je reč o dobrom seksu, pa će njegovo korišćenje za smišljanje nečega imati izuzetno zadovoljavajuće rezultate.

Slušate svog partnera

Loš ljubavnik često je sebičan, zbog čega je slušanje partnera ključno kada je reč o dobrom seksu. Ipak, seks je u većini slučajeva zajedničko iskustvo, pa je važno obratiti pažnju na ono što druga osoba želi. Bez komunikacije nikako ne možete biti dobar ljubavnik, pa budite pažljivi i velikodušni i bez sumnje ćete svog partnera oboriti s nogu, prenosi Večernji list.

Ne žurite se

Imate li naviku da požurite sa seksom? Ovo je jasan znak da imate posla. Ključno je usporiti stvari i obratiti pažnju na detalje.

Prihvatate svaku priliku za seks

Biti pristupačan, inicirati seks i česta želja za samim činom su prilično jednostavne, ali često predviđeni kvaliteti dobrog seksa. Važna je dobra ravnoteža između spontanosti i prihvatanja, pa ako kažete da više nego ne, čak i kad možda niste za to, postajete bolji partner u krevetu.

Zaigrani ste u krevetu

Ako želite da budete dobri u krevetu, uživajte, a razigranost je ključna. Ipak, seks je vreme za uživanje s partnerom, pa je zabava tokom seksa siguran način da ga učinite prijatnijim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.