Postoji više vrsta muškog polnog organa, od ovakvog žene plaču, ali jedan im je omiljen

Pod pritiskom izgleda i veličine svog polnog organa su pre svega muškarci, jer su oni ti koji će biti ocenjeni i procenjeni za oni što im je majka priroda podarila, ali priznaćete, te situacije mogu biti prilično uvrnute i za žene.

Kad prvi  put ugledaju njegov paket, i vide nešto manje od impresivnog, kako reaguju?

Na kraju krajeva, ko može da tvrdi da vam tip sa malim penisom ne može da pruži fantastičan seks

Izdvojili smo većinu mogućih slučajeva sa kojima biste mogli da se susretnete na putu do onog pravog (muškarca i penisa).

Penis koji će vas dovesti do suza

Ovo bi moglo da se čita i bukvalno, i moglo bi da se desi ovako: Prvo ćete se šokirati kada vidite te impozantne dimenzije, onda ćete se zapitati čime ste zaslužili takav blagoslov, a zatim će uslediti horor, tačno u trenutku kad se gigantski penis susretne sa vašim vaginom. Tada biste mogli da shvatite da su preveliki penisi ipak dobra ideja samo u fantazijama, dok u realnosti mogu da vam zadaju više muka nego zadovljstva.

Šta da uradite? Možete da odustanete. A možete da budete hrabre i upustite se u rizik, koji bi na kraju mogao vrlo da se isplati. Samo budite sigurni da ste dovoljno uzbuđeni i opušteni.

Gotovo savršen penis

Kako izgleda savršen penis je pitanje sa bezbroj odgovora, ali svaka devojka zna da je to taj čim ga ugleda. Zbog takvog penisa učinićete sve samo da ga zadržite što duže u… svom životu. On je savršen spoj mekoće (kože) i tvrdoće (tamo gde treba), idealnog obima, optimalne dužine, prijatan na pogled, još prijatniji na dodir. Jedni problem sa savršenim penisom može biti ne baš tako savršeni vlasnik. Kako život obično ne biva fer, frajer sa ovakvim paketom, verovatno će biti kreten.

Zbunjujući penis

Uz ovaj tip penisa dolazi prilična zbrka. Osetićete ga i pomisliti Ok, ovaj tip je nadaren, a onda ćete ga videti u opuštenom stanju i zapitati se da li je ista osoba i dalje u vašem kreveti? Postoje dve vrste zbunjujući penisa: showers i growers. Showers su oni koji u opuštenom stanju izgledaju veliko, međutim u erekciji ostaju gotovo isti. Grower je onaj penis koji dok je opušten deluje vrlo sićušno, dok tek u erekciji dobija svoje pune dimenzije.

Penis olovka

Prvo ćete pomisliti da mu je u džepu slučajno ostala olovka, a onda ćete shvatiti da je to njegov penis. Tanak penis je obično za žene najmanje zabavan, ali suzdržite se od razočarenja. Pre svega, vlasnik je verovatno svestan svojih dimenzija i taj nedostatak će probati da nadomesti na drugi način, tako da zadovoljstvo neće obavezno izostati. Osim toga, ako ojačate svoje PC mišiće radeći Kegelove vežbe i izvežbate stisak, verovatno ćete moći neometano da uživate.

Penis u PMS-u

Toliko često menja raspoloženje da vas podseća na vas same pod najgorim udarom PMS-a. U jednom trenutku je čvrst, već u sledećem erekcija je nestala, a vi nemate pojma čime ste ga tačno uvredili. U tim situacijama preporučljivo je imati razumevanja i dobro proučiti sva njegova raspoložanja kao i dugmiće za paljenje i gašenje. Ipak i vi to očekujete od svog dečka kada se osećate posebno ranjivo i osetljivo.

Goli penis

Neki muškarci imaju obrezani penis. I dan danas stručnjaci za seks ne mogu da se slože šta je za muškarca, ali i ženu tokom seksa bolje – obrezan penis ili ne. Bilo kako bilo, možda će vam isprva delovati neobično i kao da mu nešto fali, ali bez sumnje – tu je sve što je potrebno.

Zdepasti penis

Kratak i debeo penis verovatno nije san svake devojke, ali kad je takav, takav je. Uvek će biti zdepast, čak i u erekciji. Ako je za utehu, ovakav penis će verovatno doneti više zadovljstva od dužeg, ali tankog.

Iskošeni penis

Kada vidite iskošeni penis, potrudite se da ne nakosite glavu u istom smeru i zapitate se kako to u stvari funkcioniše. Vrlo jednostavno, pod određenim uglom, koji ćete zajedno pronaći, sve će teći kako treba, a postoji tu i jedna prednost – penis koji je zalutao u stranu može zalutati u delove vašeg međunožja u kojima ranije niko nije bio, a gde se možda nalaze tačke zadovoljstva kojih niste ni svesni! Dajte šansu kosom penisu.

(Espreso/ Ženski magazin)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.