Znate li pravila seksa na jedno veče?

Da li postoje pravila kada je u pitanju seks za jednu noć? Naravno!

Ne tražite avanturu na poznatoj teritoriji
Ako je to korporativna zabava ili zabava na kojoj se svi prijatelji znaju, onda je najbolje da odete kući sami. Čak i ako ovog zgodnog momka vidite prvi put, šansa je prevelika da biste pronašli partnera za jednu noć pored pedeset zajedničkih prijatelja.

Osmislite plan povlačenja
Odmah upozorite da ujutru imate važan sastanak. Ako vam se to zaista sviđa, reći ćete da je sastanak otkazan.

Ne ostajte do jutra
Seks sa gotovo nepoznatim nije razlog da spavate u istom krevetu sa strancem. Mudrije je elegantno se povući odmah nakon vođenja ljubavi – sutra imate važan sastanak. Naročito ujutru, kada nestane uticaj šampanjca, možda ćete se malo stideti. Održavanje samopoštovanja lakše je ako ovaj trenutak doživite sami sa sobom.

Dogovorite se o svemu
Imate dečka, vi zapravo tražite muža, još uvek patite za bivšim – bolje je da kažete sve uvodne beleške pre ulaska u taksi.

Ne zavaravajte se
Seks za jednu noć nije ljubav, nije lična sreća, a nije ni lek za usamljenost. Sa tim simptomima idite psihologu. U krevetu, sa jedva poznatom osobom, fokusirajte se na fizička, a ne na mentalna iskustva. Budite spremni da će od vas tražiti da odete, a čak vas neće ni odvesti do vrata. Nađite snage u sebi da narednog dana na društvenim mrežama ne tražite profil svog noćnog gospodina.

Posle seksa zaljubili ste se u njega a on u vas – ne?
Ovo ćete morati da preživite. Dogovor je bio potpuno drugačiji.

Seks za jednu noć nije za pohvalu
Seks za jednu noć je samo nekoliko sati euforije, takođe je moralno estetski neprivlačno.

Ne ostavljajte tragove na mestu zločina
U stvari, seks za jednu noć često se pretvara u dugu romansu. Da li će se to vama desiti, vreme će pokazati. U međuvremenu – nemojte dozvoliti da se misli vrate i ništa ne ostavljajte na mestu događaja. Posebno donje rublje: ovo je uzbudljivo samo u filmovima.

Zapamtite pravila bezbednosti
Prvo, vaša sigurnost u celini. Vi ne poznajete ovu osobu i šta namerava da uradi. Nadajte se najboljem. Recite drugarici sa kim idete i na koju adresu. Drugo, ne zaboravite na kontracepciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.