U trendu

Pozitivni na prvom sastanku

Nekada se desi da prvi sastanak krene potpuno baksuzno, ali ni to nije propast – najviše zavisi od stava onih koji izlaze i da li će dopustiti da im loša sreća upropasti izlazak. Uz pozitivan stav, sve može da protekne jako lepo.
Na kakve baksuzluke mislimo? Na one na koje ni vi ni osoba s kojom izlazite nemate uticaja, ali vam mogu pokvariti raspoloženje. Još i pre sastanka može se desiti da imate loš dan – šef vas iznervira, kolege vas iznerviraju, komšije, roditelji ili prijatelji vas nečim iznerviraju, nešto loše se desi… Na samom sastanku može se desiti sve i svašta – neočekivani pljusak, mesta koja ste rezervisali u restoranu budu data nekom drugom i nema slobodnih, nema karata za bioskop, slomi vam se štikla, nepažljivi vozač po kiši prođe kroz baru i "zalije" vas (ima ih čak koji namerno rade takve stvari)…
Nekada se desi i da vas na prvom sastanku potera serija baksuzluka, takva da poželite da zakukate: "Zašto ja?!", i da se samo zavučete u krevet i pokrijete ćebetom preko glave. Ali, da li vam to obavezno i upropasti sastanak? Sastanak koji ste pažljivo planirali i želeli da bude savršen? Ne – ne ako ste u stanju da ono što se dešava prihvatite s dozom humora, ako ne dopustite da vas bilo koji od baksuzluka oneraspoloži, već se nasmejete i pokušate da sagledate vedriju stranu stvari. To nije uvek lako, zapravo, vrlo često, to uopšte nije lako, ali ako vam to uspe, od sastanka koji pokazuje tendenciju da se pretvori u najbaksuzniji izlazak svih vremena možete napraviti nešto čime ćete impresionirati osobu s kojom ste izašli. I ona, kao i vi, želi da taj sastanak uspe, da vam bude lepo, plus svako voli da je s nekim ko je u stanju da svemu nađe vedriju stranu.
Baksuzluci se dešavaju, i na to najčešće nemate uticaja. Međutim, to kakve će biti posledice tih baksuzluka – "baksuzne" ili, naprotiv, veoma lepe – dobrim delom zavisi od vas. Ne dajte se, nasmejte se, i stvari će ispasti mnogo bolje nego što bi iko očekivao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.