Poznati seksolog otkriva: Ove sitnice nepogrešivo otkrivaju kakav je muškarac u seksu

Najpopularniji seksolog na svetu Trejsi Koks tvrdi da je poljubac najbolji uvid u seksualne veštine izabranog muškarca.

Muškarac koji vas prenežno ljubi , proizvodi puno pljuvačke, a njegov se stil može opisati kao „providan“ i pomalo dosadan, pa verovatno ni u krevetu nije previše kreativan i strastven.

Brzinski poljupci i stil „centrifuge“ u kojoj se stalno vrti jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo. Muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva nežnog ljubavnika, piše 24 sata.

,,Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme neki uzdah šalje dobar znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja“, kaže Koks i dodaje da je poljubac prava provera muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ni ne treba da dođe.

Osim poljupca, postoji još stvari koje vam otkrivaju njegove seksualne sposobnosti. Sledeće su samo neke od njih.

Način na koji jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti, oni koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su  oni koji su previše probirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego što ih uzbuđuje partnerka. Ipak, proždrljivost nije poželjna, jer razotkriva muškarce koji nemaju strpljenja ni u ničemu, pa tako ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas, bez promene tonaliteta i dinamike, otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Opšte je pravilo da otvoren i društven muškarac ima veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti. Oni ćutljivi i oni koji više posmatraju druge nego što govore, najčešće imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu ili kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na vas i spreman da vam udovolji. Onaj koji sedi raširenih nogu i „švrlja“ pogledom po prostoru posmatra druge ljude u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji te dodiruje

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapša ga po ramenu i nema problema sa fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika i telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja, i samim tim to govori da nisu baš odlični ljubavnici, piše Telegraf.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni seksualnih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znake emotivnog zavisnika, koji bi mogao da vas „uguši“. Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke, pa je brzo ispuštaju, nisu nežni, pa im je i u seksu „mehanika“ više bitna od osećanja. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, tvrdi Koksova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.