U trendu

Prave ste srećnice ako imate ovakvog muža: 4 osobine savršenog supruga

Pravi partner ne samo da govori lepe reči, već i deluje kada treba. U teškim situacijama uvek je spreman da bude rame za plakanje, uteši vas i pomogne kako god može.

Osim toga, zna da kuva. Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna da skuva ručak idealan suprug.

Ovo su još neke osobine koje savršeni muž treba da poseduje:

Uvek će vas podržati i pazi na detalje

Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i ako grešite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi trebalo da vas podrži, a ne da vas krivi.

Takođe, ‘savršeni’ muškarac pazi na detalje. To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili da se seti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima na znanje stvari koje su vama važne. Zna koliko šećera stavljate u kafu i koja vam je omiljena pesma.

Mudar je i zna da vas razveseli

Iako može biti korisno imati nekoga ko vam može objasniti kvantnu fiziku, važnije je kraj sebe imati čoveka koji može da pronađe izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako je muškarac u stanju da vam dâ dobar savet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo srećni.

Kad se osećate loše, vaš muškarac bi trebalo da zna kako da vas oraspoloži: ispričaće vam sjajan vic, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osećati bolje.

Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez pretnji ili mita. Može se nositi i s vašom zlobnim komšinicom.

Ne zaboravlja na vaše probleme i ceni vaše mišljenje

Muškarcima je obično teško da se koncentrišu na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli bi vaše probleme uvek trebalo da postavi kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mesto.

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe treba da postanu prijatelji i međusobni savetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element srećnog braka.

Pomaže vam u kućnim poslovima

Ako vas supružnik ceni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osećate kao da ste njegova kućna pomoćnica. Razume da se na poslu umarate i zato je uvek spreman da vam pomogne u čišćenju kuće ako ga pitate. Štaviše, zajedničko obavljanje kućnih poslova izvrstan je način da brže obavite posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.