U trendu

Pravila SMS flertovanja: Ovo morate da uradite

Poslednjih nekoliko godina, telefoni, više nego ikada, služe kao sredstvo za flertovanje. I obzirom na okolnosti, u tome nema ničeg čudnog.

Kako bi „ispipali teren“, mnogi koriste vajber i vacap za razmenu poruka, ali nije isključen ni dobar stari SMS.

Zvuči poznato?

Da, svi smo se nekada našli u situaciji da neko pokušava da dokuči da li mu se dopadamo i obrnuto.

Poruke jesu zgodne, jer ukoliko simpatije nisu obostrane, mnogo je lakše odbiti nekoga onlajn nego uživo.

Međutim, i ovaj vid flertovanja ima pravila:

– Prilikom dopisivanja, budite simpatični, vedri i ubacite „smajli“, ali ne preterujte. Obavezno pomenite nešto o čemu ste ranije razgovarali i tako joj dajte do znanja da pamtite sve što je sa njom povezano. Tu i tamo ubacite njeno ime u poruku, jer će to razgovor učiniti toplijim i prisnijim. Naročito bi bilo dobro da napišete ime kada joj upućujete pohvalu ili kompliment.

– Ne preterujte sa pisanjem. Suviše dugačke poruke mogu da izgube smisao, dok će kraće biti jasnije, a razgovor uzbudljiviji. Takođe, ne preterujte u iznošenju emocija, jer je i bez toga očigledno da je zavodite. Ostanite pomalo tajanstveni i na distanci.

– Ne budite nametljivi i prepustite da ona predloži sastanak „uživo“. Ako ste poslali poruku, a nema odmah odgovora, nikada ne šaljite još jednu. Kada nestane tema za dopisivanje, završite razgovor ili odgovorite nešto neodređeno. Sve ovo će dopisivanje učiniti uzbudljivim, ali na suptilan način, pa će ona poželeti da vam se opet javi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)