U trendu

Preko ovih stvari nijedna pametna žena neće preći u braku ili vezi

Verovatno ćete se složiti kako su kompromisi sastavni deo svake veze i braka, ali određene stvari nikada ne treba da tolerišete.

Bar ne sledeće četiri stvari, prenosi Zadovoljna.hr.

Konstantno zanemarivanje

Svi smo ponekad opterećeni svakodnevnim obavezama, poslom, problematičnim životnim situacijama i drugim stvarima zbog kojih lako zaboravimo na partnera. To je sasvim normalna pojava u ljubavnom odnosu koju, pre ili kasnije, iskuse svi parovi.

Međutim, u zdravoj vezi partneri će, bez obzira na sve, naposletku naći vremena za svoju drugu polovinu, makar nakratko. Konstantno zanemarivanje jasan je znak da vašem partneru jednostavno nije stalo do vas.

Omalovažavanje

Neke stvari jednostavno ne smete trpeti. Omalovažavanje, vređanje, psovke, ružne reči – ne spuštajte ponizno glavu pred ovim stvarima, jer zaslužujete najbolje, a partner koji vas ovako tretira definitivno ne spada u tu kategoriju.

Nepoštovanje vaše porodice i prijatelja

Ne možete previše uticati na to kako se vaš partner ponaša prema vlastitoj porodici i prijateljima. Naravno, ako je prema njima bezobrazan bez razloga, verovatno i nije najbolji materijal za ljubavnu vezu. Nepoštovanje prema vašoj porodici i prijateljima takođe ne bi trebalo opraštati.

Fizičko nasilje

U ovom slučaju objašnjenje nije ni potrebno. Svi moraju da imaju nultu stopu tolerancije na bilo kakvu vrstu fizičkog nasilja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.