U trendu

Pretvarate se da ste neuhvatljive

Ima dama koje vole da se pretvaraju da su neuhvatljive, i smatraju da će time jače privući muškarca i lakše ga zadržati. Međutim, mnogo je muškaraca koji ne vole takve igre, ili su im samo na početku prihvatljive.
Istina je, doduše, da ima i muškaraca koji uživaju u takvim igrama i u ulozi „lovca“ i „osvajača“ koju im neuhvatljiva dama omogućava. Nisu zainteresovani ako do dame mogu da dođu bez komplikacija, nije im zanimljivo tako. Samo, ti muškarci su često više zainteresovani za igru nego za vezu – ako se u nekom trenutku opustite i prestanete da budete zahtevne i neuhvatljive, izgube interesovanje, ili ga izgube i ako vi nastavite s igrom; krenu za nekom drugom, novom.
Veliki broj zaposlenih muškaraca uopšte nije sklon takvim igrama. Suviše su umorni od posla da bi bili raspoloženi da jure bilo koga, privlačnija im je dama koja ne komplikuje stvari i s kojom mogu jednostavno da uživaju. Možda će i prihvatiti malo jurenja na početku, ali ako dama nastavi tako da se ponaša, potražiće neku manje napornu. Nije retkost ni to da im se ne sviđa ni ideja da inicijativa treba uvek da bude njihova, da uvek oni budu ti koji će sve smišljati i organizovati, smatraju da dama treba da preuzme inicijativu kad god to poželi.
Postoji još jedan problem s izigravanjem neuhvatljivosti: nemali broj muškaraca nije u stanju da proceni da li se pravite neuhvatljive ili ste jednostavno nezainteresovane. I, osim ako nisu jako zainteresovani baš za vas, neće se ni potruditi da odgonetnu vaše ponašanje, već će pretpostaviti da ste nezainteresovane i potruditi se da vam ne dosađuju.
Ukoliko ste raspoložene za igrice, izigravanje neuhvatljivosti može da bude zabavno, pod pretpostavkom da je on raspoložen da vas juri. Međutim, kad volite nekog, kad prema nekome imate jače emocije, veoma je teško želeti takve igre – možete se zapitati, ako on neće biti zainteresovan za vas izuzev ako mora da vas juri, da li vas zanima neko takav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.