U trendu

Prijatelji sa osobom koju želite (2)

Nekad se desi da ste blizak prijatelj ili prijateljica osobi s kojom biste želeli da budete u vezi, ali vas ona ne vidi na taj način. To ume da bude prilično bolna situacija, dok se trudite da joj pomognete što više, a ne možete da budete s njom.
Nadate se. Toliko vam dobro ide zajedno, od silne želje učitavate sve i svašta u njihove postupke, i ne prestajete da se nadate da ćete, ako vi sve uradite kako treba, jednog dana vas dvoje biti zajedno.
I vaša okolina očekuje da vas dvoje budete zajedno. Super im izgledate kao par, očigledno je da se dobro slažete, da cenite jedno drugo, i stalno vas neko pita zašto vas dvoje niste par, ili vam savetuju da postanete par.
Ne smete toj osobi da otkrijete kako se zapravo osećate. Veoma cenite i to prijateljstvo, i plašite se da biste mogli da ga izgubite, da bi ta predivna osoba mogla u potpunosti da nestane iz vašeg života. Ili se ne plašite da bi vam to uništilo prijateljstvo, ali ste svesni da vas ta osoba vidi samo kao prijatelja ili prijateljicu i zato ćutite i izgarate u sebi.
Seksualna tenzija. U velikom broju slučajeva, ukoliko vam se dopada osoba suprotnog pola u čijoj ste blizini, postojaće i ta seksualna tenzija. Postoji način da se te tenzije oslobodite, zabavan način, koji donosi veliko uživanje – ali je to baš ono što ne možete da učinite.
Bolje biste se poneli prema njima. Ako ste vas dvoje veoma bliski, svaki put kad ta osoba bude povređena u vezi obratiće se vama, vi ćete je tešiti, slušati je, gledati njen bes, njene suze, gledati kako je različite budale iznova povređuju, razmišljati o tome kako biste vi bili hiljadu puta bolji prema njoj – a sve što možete da učinite za tu osobu jeste da budete uz nju kad je povređena, dok ne stupi u novu vezu s još jednom budalom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.