U trendu

Privatni detektiv otkriva: ‘Evo kako proveriti da li vas partner vara, svi oni rade istu stvar’

Skoro polovina ljudi u braku ili vezi, posumnjaće da ih partner vara, a istraživanja pokazuju da su žene sklonije aferama i da se one u preljubu upuštaju pet, a muškarci šest godina nakon sklapanja braka. Osim toga, žene se ranije upuštaju u preljubu, najčešće s 37. godina, a muškarci pet godina kasnije, s 42 godine.

Zato i ne čudi što polovina posla privatnog detektiva Raja Rana iz američkog Konektikata uključuje špijuniranje nevernih partnera. Ipak, postoji jedna stvar koju rade, a koja mu olakšava posao, piše Daily Star.

Rej je otkrio da oko 40 odsto njegovog posla uključuje špijuniranje nevernih supružnika. Može biti dosadno, ali on kaže da je naučio da prepozna određene znakove kako bi predvideo sledeće poteze svojih meta.

Neverni muškarci često iznenada odluče da odu u auto perionicu. „Ako će momak pokupiti svoju ljubavnicu, želi čist auto“, rekao je Rej u podcastu Ian Bick-a.

„Čim neko ode u perionicu, pomislim ‘Ha ha, šta je sledeće?“, rekao je detektiv.

Rej je rekao da kada uoči metu sa ljubavnikom, samo treba da prikupi dokaze. Pored klasične kamere sa dugim sočivom za snimanje slika i video zapisa iz daljine, on ima nekoliko skrivenih objekata za snimanje svojih meta, kao što je lažna šolja za kafu sa video kamerom visoke rezolucije koja je skrivena unutra.

„Ako uđem u kafić ili supermarket, samo skinem poklopac, uključim kameru, stavim čep i izgleda kao da šetam sa kafom. U međuvremenu snimam sve, “ objasnio je detektiv. Međutim, ne ide uvek sve tako glatko. Na primer, jednom ga je unajmio čovek koji je hteo da ubije svoju ženu.

„Pozvao me je jedan gospodin koji je došao iz Afrike i rekao: ‘Moja žena je došla u Ameriku sa moje dvoje dece. Želim da joj uručim papire da je izvedem na sud za starateljstvo nad decom i želim da vratim svoju decu u Afriku. rekao je. je.

Reju je sve izgledalo u redu, pa je pronašao ženu i napisao izveštaj o njenom kretanju. Međutim, dve nedelje kasnije, čovek ga je pozvao i zamolio ga da ponovo prati njegovu suprugu.

„Dobio sam čudnu vibraciju pre nego što je uopšte izašla iz kuće, i sedeo sam tamo i gledao oko tri sata. Bio sam samo kao, ‘Ovaj momak je već na sudu sa njom, sve bi trebalo da bude u redu. Ne znam ni zašto sam ovde… Nekako nije vredno baviti se ovim slučajem“, ispričao je Rej.

„Pa sam ga nazvao i rekao ‘Gotov sam’. Dve nedelje kasnije video sam na vestima da je uhapšen zbog angažovanja ubice“, otkrio je detektiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)