U trendu

Privlači vas suprugov prijatelj

Neki smatraju da nešto u braku već ne valja ako nas privuče neko sa strane, ali nije tako – i u dobrom braku može se desiti da osetimo privlačnost prema nekom drugom. A to onda dovodi do nedoumice šta povodom toga učiniti.
Na primer, za najboljeg prijatelja svog supruga oduvek ste mislile da je baš fin čovek i uživale ste svaki put kada biste se suprug i vi videli s njim i njegovom devojkom. Nakon izvesnog vremena, on je sa devojkom raskinuo, i vi sebe sve češće hvatate kako razmišljate o njemu, jednom prilikom ste se jedva suzdržale da mu ne kažete da želite da ga poljubite, kad pomislite na njega osećate se kao kikotava šiparica. A opet, ne želite da narušite prijateljstvo koje postoji između vašeg supruga i tog čoveka, niti želite da uništite svoj brak. Šta onda?
Držite se dalje od tog muškarca i izbegavajte da idete bilo gde gde postoji verovatnoća da ćete ga sresti. Vremenom, osećanje koje imate prema njemu će izbledeti. Možda neće u potpunosti nestati, ali neće ni biti toliko jako da osećate neodoljivu želju da se bacite na njega pred svima ili učinite nešto podjednako neprilično.
Postoji romantična ideja da, jednom kad do venčanja dođe, više nikad nijednu osobu suprotnog pola nećemo primetiti. To verovanje je možda simpatično, ali nije tačno – može se desiti da primetimo još nekog, da osetimo da nas još neko privlači. Nekad to ima veze s time što u braku nešto ne funkcioniše kako treba, i tada bi bilo dobro razmotriti šta je to, ali nekad nema – u braku je sve u redu, volite svog muža, on voli vas, ne želite da ga povredite, a, eto, privuče vas neko sa strane. To je normalno i nije nemoralno da se tako osetite – nemoralno bi bilo prevariti supruga (ili suprugu, ako se nešto te vrste desi muškarcu).
Držite se dalje od osobe sa strane koja vas privlači i čekajte. Proći će – i sačuvaćete brak i ljubav koje već imate, umesto da ih uništite zbog naleta osećanja koja bi mogla da prođu onako kako su došla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar