U trendu

Problemi sa prijateljima

Kao što muškarcima smeta što se njihova draga viđa sa drugovima, tako i ženama smetaju neke „drugarice iz srednje škole“ partnera. Situacija je izjednačena i ne bi trebalo da bude takmičarskog duha, i još i da se boduje. Ko se više sa kim viđa, ko je više ljubomoran, itd. Situacija nije šaljiva, neki parovi su se rastali baš zbog tog viđanja sa prijateljima suprotnog pola. Kako god da okrenete, jedno će izazivati drugo svojim postupcima i doživljavati to sve kao zabavu, kao provokaciju, dok će se druga strana uvrediti.

Normalno je da postoje drugovi i drugarice iz detinjstva, škole, kraja, i sl. To je u redu. Sumnjivo je kad počnete da izlazite sa poznanicima, kolegama i vraćate se kući sa osmehom i pričom punom dogodovština i prijatnih anegdota koje želite da podelite sa partnerom.

Nemojte prelaziti granice, ne tražite đavola. Ako već znate da njoj/njemu to povremeno viđanje smeta, onda ga i ne spominjite, ne vraćajte se oduševljeni, ali nemojte biti ni neraspoloženi. Vi najbolje znate svoga partnera i prema njemu budite iskreni. Nemojte na taj način testirati njegovu/njenu ljubav koju oseća prema vama.

Bolje upoznajte drugaricu sa vašom devojkom, vašeg druga sa vašim dečkom. Neka dođe kod vas ili izađite zajedno. Ako stalno budete odlazili na kafu sa istom osobom i vraćali se kasnije nego što ste rekli, zamislite se malo. Kako biste vi reagovali i šta biste vi pomislili da je situacija obrnuta. Unapred rešite sve dileme, sva pitanja koja stoje u vazduhu spustite na zemlju i objasnite stvar dok ne bude kasno. Ne želite da dođete do situacije u kojoj će se pojaviti ultimatum – partner ili drug/drugarica. Ako vam je teško da odredite šta želite, mislite o tome šta ne želite, i tako će stvar biti rešena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar