U trendu

Provereno deluje: Uz ove tehnike ćete privući ljubav

Postoje neke tehnike koje služe da se otarasite negativne energije. A, čim se rešite negativnog, otvaraju vam se vrata za promene, pa i za novu ljubav.

Prvo je neophodno da očistite prostor koji vas okružuje. Obrišite prašinu s podova i nameštaja. Promenite posteljinu. Nakon toga otvorite sve prozore i vrata i pustite da iz svih česmi teče voda. Ovo bi trebalo da traje desetak minuta.

Nakon toga se istuširajte i operite kosu. Obucite čistu odeću i pokušajte da se oslobodite negativnih misli.

Upalite mirisne štapiće, koji mogu da pokrenu hormon sreće.

Pustite zatim neku finu, umirujuću, instrumentalnu muziku, nađite udobno mesto i opustite se. Zatvorite oči i razmišljajte o svemu što očekujete od osoba s kojima ste u kontaktu, kako zamišljate idealnu vezu. Možete se samo bazirati i na idealnom ljubavnom partneru, a možete se fokusirati i uopšteno na ljubav. Zamislite da ste vi ljubav i da je šaljete celom svetu.

Na belom papiru potom zapišite sve o čemu ste razmišljali. Fizički izgled osobe, osobine, prvi susret, šta želite od tog odnosa.

Presavijte papir, odložite ga na skrovito mesto i preko njega stavite kristal rozenkvarc kako biste zapečatili svoje misli i ne dirajte ga. U sledećoj fazi svoje želje spalite.

Ponavljajte ovaj ritual u noći mladog Meseca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар