Prvi sastanak u grupi

Uglavnom se misli da na prvi sastanak treba da izađu samo njih dvoje, da bi još neka osoba samo bila na smetnji i da oni onda ne bi mogli da se upoznaju. Međutim, uopšte nije obavezno da izađu samo njih dvoje, niti je obavezan neki zvaničan "prvi sastanak".
Naime, mnogima se desilo da upoznaju nekog zanimljivog kad su izašli u grupi ili su bili u grupi na nekom okupljanju. Tu zanimljivu osobu i sledeći put sretnu u grupi, i lepo se ispričaju. I sledeći put tako ispadne. I sledeći. Posle nekog vremena, njih dvoje spontano budu u vezi. Nije ni bilo nekakvog zvaničnog prvog sastanka, viđali su se u društvu, zbližili se i nastavili zajedno.
Naravno da će tu kasnije biti momenata – i ne samo momenata – kada će njih dvoje biti nasamo. Ipak, nije neophodno vezu počinjati tako, prvi sastanak (samo njih dvoje), drugi sastanak (samo njih dvoje), treći sastanak (samo njih dvoje)… Pa onda, kad se zbliže, počnu da izlaze i s većim društvom… Može i tako, ima ih koji rade tako, ali nije neophodno.
Mnogo je mogućih načina da se dvoje upoznaju. I mnogo je mogućih načina da se njih dvoje zbliže. Nekima odgovara da od početka budu nasamo, ali nekima je lakše ako krene u grupi, u grupi u kojoj ipak znaju neke ljude, tako im je lakše da se opuste, da ne razmišljaju samo o tome kako će impresionirati tu osobu koja im se dopala, znaju i da će, ako "lupe" nešto, imati prijatelje da ih podrže. Prijateljski nastrojena grupa može mnogo da pomogne – a biće već trenutaka i samo za njih dvoje, ako to požele.
Zato, bez straha od toga da vaših prvih nekoliko viđenja bude u većoj grupi. Ne mora to da vam napravi nikakav problem u upoznavanju – naprotiv, može vam pomoći da se opustite, pa da vam tako i upoznavanje lakše ide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.